22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι αλλάζει τη φωτογραφία το vivo X90 Pro

Το vivo X90 Pro έφτασε με τον εντυπωσιακό, θηριώδη αισθητήρα Sony IMX989 μίας ίντσας, τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα στον κλάδο. Aυτός υποστηρίζεται από το νέο τσιπ ISP vivo V2. O Sony IMX989 είναι ένας ισχυρός και ευέλικτος αισθητήρας εικόνας που προσφέρει μια σειρά προηγμένων λειτουργιών για υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο από smartphone.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του IMX989 είναι το μήκος του. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος αισθητήρας κάμερας smartphone. Καθώς είναι αισθητήρας 1 ίντσας, διαθέτει αρκετό χώρο για να επιτρέπει περισσότερο φως για απίστευτα λεπτομερή και ευκρινή λήψη εικόνων. Διαθέτει επίσης υψηλό δυναμικό εύρος, επιτρέποντας καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων. Χρησιμοποιεί επίσης μια συστοιχία φίλτρων χρωμάτων Quad Bayer, η οποία επιτρέπει βελτιωμένη ευαισθησία στο φως και μειωμένο θόρυβο εικόνας.

vivo x90 pro, vivo X90 Pro: Έτσι αλλάζει τη φωτογραφία

Έχει μεγάλο διάφραγμα f/1.75 και μέγεθος pixel 3,2 μm (4 σε 1) που αυξάνει την πρόσληψη φωτός ανά pixel κατά 43 τα εκατό, επιτρέποντας φωτεινότερες και καθαρότερες νυχτερινές λήψεις.

H συνεργασία της vivo με τη ZEISS δίνει στο smartphone σύστημα κάμερας που επαναπροσδιορίζει τη λήψη φωτογραφιών και video, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου θα βρούμε τον portrait φακό των 50MP με f/1.6, τον ultra-wide φακό των 12MP με f/2.0 αλλά και τον κύριο φακό της 1 ίντσας στα 50MP με f/1.75 οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) σχεδιασμένος από τη vivo που δίνει τη δυνατότητα σταθεροποίησης διπλάσια από το τυπικό OIS, ενώ ο αισθητήρας dTOF εξασφαλίζει ακόμα πιο καθαρές λήψεις σε νυχτερινές σκηνές χάρη στην ταχύτερη εστίαση.

Επιπλέον, οι φακοί και τα οπτικά μέρη Zeiss διαθέτουν επίστρωση T-Coating για καθαρές φωτογραφίες χωρίς αντανακλάσεις, ενώ ο γυάλινος φακός της Corning προσφέρει αντοχή σε φθορές από χτυπήματα και γρατζουνιές.

Το vivo X90 Pro είναι ο βασιλιάς των νυχτερινών λήψεων. Με το πλήθος των ρυθμίσεων που διαθέτει για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις τη νύχτα αλλά και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, τα αποτελέσματα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, με τις λήψεις μας να είναι γεμάτες φως, λεπτομέρειες και χρώματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ρύθμισης για τη λήψη φωτογραφιών του έναστρου ουρανού και του φεγγαριού, γεμάτες λεπτομέρειες και φυσικά χρώματα.

Ακόμα και η selfie κάμερα κάνει τη διαφορά. Οι selfie λήψεις αποκτούν άλλον αέρα, με χρώματα και λεπτομέρειες που τις κάνουν ακόμα πιο φυσικές και αληθινές, με 5 διαφορετικά είδη πορτραίτων αλλά και κινηματογραφικό video bokeh με ομαλή ροή χάρη στον αυξημένο ρυθμό καρέ, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, με αποτέλεσμα τη δημιουργία υψηλής αισθητικής video.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο