20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε λίγες ώρες κλείνει για πάντα-Τέλος για το eShop των Nintendo Wii U και 3DS

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τα ψηφιακά καταστήματα των Nintendo Wii U και Nintendo 3DS ήταν προγραμματισμένο να σταματήσουν τη λειτουργία του στο τέλος του Μαρτίου. Τώρα πλέον γνωρίζουμε ακριβώς και την ώρα που θα κλείσει μια για πάντα το eShop των δύο πλατφορμών.

Τέλος για το eShop των Nintendo Wii U και 3DS – Σε λίγες ώρες κλείνει για πάντα

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των retro συστημάτων της Nintendo θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις τελευταίες αγορές τους μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, 28 Μαρτίου στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, το eShop θα κλείσει οριστικά και το μόνο που θα επιτρέπει θα είναι το εκ νέου κατέβασμα παιχνιδιών και πακέτων επέκτασης που έχουν ήδη αγοραστεί. Η Nintendo δεν έχει ξεκαθαρίσει για πόσο καιρό θα συνεχίσει να υφίσταται βέβαια η εν λόγω λειτουργία.

Συνολικά, το Nintendo eShop διαθέτει 866 Wii U παιχνίδια και 1547 3DS παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και πολλές ψηφιακές αποκλειστικότητες που δεν υπάρχουν σε retail μορφή και θα σταματήσουν να είναι εύκολα προσβάσιμες για μια μεγάλη μερίδα παικτών.

Για την ιστορία, με αφορμή το επικείμενο λουκέτο, πρόσφατα ένας gamer που ακούει στο όνομα Jirard ‘The Completionist’ Khalil κατάφερε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, αφού αγόρασε όλα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα μέσα από τα eShop των Wii U και 3DS. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ξόδεψε $22.791 για την αγορά όλων των τίτλων, για την οποία χρειάστηκε σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο. Η ψηφιακή του βιβλιοθήκη ισοδυναμεί πλέον με 1,2 TB Wii U παιχνιδιών και 267 GB 3DS, DsiWare παιχνιδιών και DLC.

Για περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεό του πατώντας εδώ.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο