13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition έχει ειδική “πέτρινη” πλάτη από άλλο πλανήτη

Η OnePlus είχε κάνει tease μία ειδική έκδοση του 11 κατασκευασμένη από ένα νέο υλικό και τώρα η εταιρεία λάνσαρε το OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition. Αυτό το smartphone έχει πλάτη από τρισδιάστατο μικροκρυσταλλικό βράχο, ένα υλικό που είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών της εταιρείας να δημιουργήσει υφές οι οποίες μοιάζουν με τον Δία.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition Launch

Η OnePlus λέει ότι έχει χρησιμοποιήσει μια τεχνολογία “φυσικής κοκκοποίησης” που έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικά σχήματα και κατανομή υφής, κάνοντας κάθε τηλέφωνο ελαφρώς διαφορετικό. Επίσης, αυτό το ανοιχτό καφέ κάλυμμα έχει πολυάριθμες μικρές λευκές κηλίδες και μερικές σκούρες κηλίδες τυχαία διάσπαρτες σε όλη την έκταση του. Σύμφωνα με την OnePlus, τα λευκά στίγματα είναι εμπνευσμένα από τη βροχή διαμαντιών στον πλανήτη Jovian και ότι τα σκούρα στίγματα είναι εμπνευσμένα από μετεωρίτες.

Όσον αφορά την αίσθηση του υλικού που διαθέτει η πλάτη του 11 Jupiter Rock Limited Edition, η OnePlus ισχυρίζεται ότι είναι δροσερό στην αφή. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η πλάτη του τηλεφώνου έχει την αίσθηση πέτρας νεφρίτη που έχει πλυθεί από το νερό “για χιλιάδες χρόνια”. Κατά τα άλλα, η εταιρεία λέει ότι το υλικό είναι ανθεκτικό στη φθορά, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, και είναι ανθεκτικό στη γράμμωση με δακτυλικά αποτυπώματα.

Κατά τα άλλα, η ειδική έκδοση έχει μεταλλικό πλαίσιο με χρυσή απόχρωση και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης. Οπότε, έρχεται με οθόνη OLED 6.7 ιντσών QHD+ 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, μπαταρία 5.000mAh με ενσύρματη φόρτιση 100W, το ίδιο τριπλό σύστημα κάμερας 50MP (κύρια) + 48MP (ultra wide) + 32MP (2x τηλεφακός), και 16MP selfie.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition Launch

Το OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition κυκλοφορεί στην Κίνα και η εταιρεία δεν ανακοίνωσε αν θα γίνει διαθέσιμο σε άλλες αγορές. Η τιμή του είναι στα CNY 4.899 ή κάπου 656 ευρώ και πρόκειται για την έκδοση με τα 16GB μνήμης RAM και τα 512GB αποθηκευτικού χώρου.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο