20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάντια και θήκες δεν θα είναι εμπόδιο για τα solid-state κουμπιά του iPhone 15 Pro

Οι χρήστες του iPhone 15 Pro και του iPhone 15 Pro Max θα μπορούν να προσαρμόσουν την ευαισθησία των φημολογούμενων solid-state κουμπιών στις συσκευές τους χάρη σε μια νέα επιλογή στις Ρυθμίσεις. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από μια μέχρι στιγμής αξιόπιστη πηγή που εμπιστεύθηκε το φόρουμ του MacRumors.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ίδιος tipster αποκάλυψε ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα χρησιμοποιούν ένα νέο τσιπ εξαιρετικά χαμηλής ενέργειας που θα επιτρέπει στα νέα solid-state κουμπιά έντασης ήχου, τροφοδοσίας και “Action” να παραμένουν λειτουργικά ακόμα και όταν θα έχει εξαντληθεί η μπαταρία της συσκευής.

iPhone 15 Pro: Γάντια και θήκες δεν θα είναι εμπόδιο για τα solid-state κουμπιά

Ορισμένοι χρήστες iPhone αναρωτήθηκαν εάν αυτά τα νέα κουμπιά θα λειτουργούν σωστά όταν η συσκευή θα έχει θήκη ή όταν οι ίδιοι θα φορούν γάντια. Σε απάντηση, ο tipster αποκάλυψε ότι το iOS 17 θα περιλαμβάνει μια νέα εναλλαγή στις Ρυθμίσεις που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την ευαισθησία των κουμπιών για να προσαρμόζονται σε αυτά τα διαφορετικά σενάρια χρήσης.

Οι κατασκευαστές θηκών iPhone συνήθως λαμβάνουν λεπτομέρειες σχεδιασμού για τα επερχόμενα μοντέλα της Apple πριν από την κυκλοφορία, που τους επιτρέπουν να κάνουν τροποποιήσεις για την τοποθέτηση κουμπιών και άλλες εξωτερικές αλλαγές. Σε συνδυασμό με τη νέα ρύθμιση ευαισθησίας, αυτό θα πρέπει να αποφύγει τυχόν προβλήματα με τα κουμπιά, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται σε διάφορα επίπεδα πίεσης μέσω της χρήσης ενός νέου μηχανισμού τύπου Force Touch και της χρήσης επιπλέον Taptic Engine.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, τα solid-state κουμπιά αναμένεται να είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα iPhone 15 Pro, με τα τυπικά μοντέλα iPhone 15 να διατηρούν τον ίδιο παραδοσιακό μηχανισμό κουμπιών όπως στη σειρά iPhone 14. Το iPhone 15 Pro κερδίζει επίσης ένα νέο προσαρμόσιμο κουμπί Action αντί του διακόπτη σίγασης, με ένα ενοποιημένο κουμπί έντασης που αντικαθιστά τα ξεχωριστά κουμπιά αύξησης/μείωσης έντασης ήχου.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο