15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Το iPhone 15 Pro αποκαλύπτεται μέσα από νέα renders υψηλής ποιότητας που διέρρευσαν πρόσφατα, από την ίδια πηγή που μας πρόσφερε την πρώτη ματιά στο επερχόμενο κινητό της Apple. Η νέα σειρά iPhone 15 αναμενένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο που μας έρχεται, Ελλάδα ίσως τον Οκτώβριο.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Το iPhone 15 Pro θα έχει σασί από τιτάνιο με πιο στρογγυλεμένες άκρες ενώ το “εξόγκωμα” με τις κάμερες θα μεγαλώσει περισσότερο και θα είναι πιο παχύ. Λέγεται ότι το iPhone 15 Pro Max θα έχει επίσης μια μικρότερη προεξοχή κάμερας, η οποία φημολογείται ότι φιλοξενεί μια περισκοπική κάμερα ζουμ.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Παλαιότερες φήμες είχαν κάνει λόγο ότι οι κάμερες του iPhone 15 Pro θα διαθέτουν μια ολοκαίνουργια τεχνολογία αισθητήρων που θα συλλαμβάνει περισσότερο φως και θα μειώνει την υπερέκθεση ή την υποέκθεση αυτόματα.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 περιμένουμε να έχουν υποδοχή USB Type-C, όμως η ταχύτερη φόρτιση θα περιορίζεται στα καλώδια USB-C που θα είναι πιστοποιημένα από την Apple! Τα κουμπιά έντασης και σίγασης θα είναι αφής, όχι φυσικά.

Τα bezzel του iPhone 15 Pro θα έχουν πάχος μόλις 1,55 χλστ. σε όλες τις πλευρές και το γυαλί της οθόνης θα έχει μια ελαφριά καμπυλότητα.

, Αυτό είναι το iPhone 15 Pro: Νέα renders

Τα λεπτότερα πλαίσια θα κάνουν το iPhone 15 Pro ελαφρώς πιο στενό από τον προκάτοχό του, καθώς το μέγεθος της οθόνης θα παραμείνει το ίδιο.

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο