22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Netflix:ξεκινούν οι χρεώσεις,τέλος το password sharing

Καλό ήταν όσο κράτησε, αλλά… ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε κωδικούς στο Netflix account μας ή να χρυσοπληρώσουμε. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, η γνωστή υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να διαθέτει το επί πληρωμή password sharing στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου αυτής της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον για δευτερεύοντες λογαριασμούς ή να ζητήσουν από φίλους και μέλη της οικογένειας να αποκτήσουν τους δικούς τους λογαριασμούς Netflix.

netflix password sharing

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει πόσο θα κοστίσει το password sharing στις ΗΠΑ. Με το password sharing ενεργό, οι λογαριασμοί που θα προστίθενται στον κύριο Netflix λογαριασμό θα έχουν το δικό τους προφίλ, τις δικές τους προτάσεις περιεχομένου, το login ID και το password. Δεν θα μπορέσεις να προσθέσεις περισσότερους από δυο λογαριασμούς σε έναν κύριο λογαριασμό.

Η υπηρεσία όμως αναφέρει ότι πλέον έχει περισσότερους επί πληρωμή συνδρομητές στον Καναδά, από ότι είχε πριν ξεκινήσει το επί πληρωμή password sharing. Αναμένει βέβαια μια πτώση της συνδρομητικής βάσης μόλις ισχύσουν τα μέτρα στις ΗΠΑ, ωστόσο μακροπρόθεσμα ελπίζει σε αύξηση εσόδων λόγω ότι όλο και περισσότεροι χρήστες που μοιράζονταν το λογαριασμό τους θα δημιουργήσουν είτε τους δικούς τους λογαριασμούς είτε θα προσθέσουν νέα μέλη πληρώνοντας κάποιο αντίτιμο.

Όσοι χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό θα μπορέσουν να μεταφέρουν το προφίλ τους σε ένα νέο επί πληρωμή λογαριασμό σε περίπτωση που δεν θέλουν να μοιραστούν έναν λογαριασμό. Οι προτάσεις, το ιστορικό θέασης, τα αποθηκευμένα παιχνίδια κ.α αυτόματα θα μεταφερθούν στο νέο τους λογαριασμό.

Θα ισχύουν επίσης άλλοι περιορισμοί κοινής χρήσης λογαριασμού. Τα μέλη θα πρέπει να ορίσουν το σπίτι τους ως την κύρια τοποθεσία τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέονται στην εφαρμογή Netflix στο οικιακό τους δίκτυο τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες διαφορετικά κινδυνεύουν να αποκλειστούν η πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο