20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βγήκε έκδοση MIUI με βάση το Android 8.0 για άλλα δύο Xiaomi κινητά! Κατεβάστε την ROM τους που απέσυραν στο επίσημο φόρουμ λόγο Beta!

Σίγουρα όλοι θέλετε να έχετε MIUI 9 που βασίζετε σε Android 8.0. Δυστυχώς μέχρι στιγμής τα μόνα κινητά που μπορούν να το έχουν είναι το Xiaomi Mi6 και το Mi Mix 2. Εμείς σας είχαμε πει ότι το επόμενο κινητό θα είναι το Mi5. Ε λοιπόν εμείς μάθαμε ποια θα είναι τα επόμενα δύο κινητά και μάλιστα έχουμε και τα link των ROM που απέσυραν από το επίσημο φόρουμ του en.miui, όταν καταλάβανε το λάθος τους.

Τα επόμενα δύο κινητά λοιπόν που είναι να πάρουν MIUI 9 βασισμένη σε Android 8.0, είναι τα Xiaomi Mi5 και το Mi Note 2!

Η rom για το Mi5 μάλιστα κυκλοφόρησε για ελάχιστα στο επίσημο φόρουμ του en.miui, αλλά το αντίστοιχο θέμα διαγράφηκε μετά από λίγα λεπτά, όταν κατάλαβαν ότι δεν έπρεπε να την βγάλουν ακόμα. Η International έκδοση του Mi5 που κυκλοφόρησε είναι η έκδοση MIUI 9 Global Beta 8.3.1. Την έκδοση αυτή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ – MIUI 9 Global Beta 8.3.1.

Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκε και για το Mi Note 2 έκδοση MIUI βασισμένη πάνω στο Android 8.0, με αριθμό έκδοσης MIUI 9 Global Beta 8.2.1: Recovery (TWRP and unlocked bootloader)(full wipe highly recommended).

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Tv 4A – Νέα τηλεόραση κυκλοφόρησε με οθόνη Full HD 40 ιντσών στα 283$!

Απ’ ότι φαίνεται κινητά που έχουν τουλάχιστον Snapdragon 820 θα πάρουν MIUI 9 βασισμένο σε Android 8.0. Μένει να δούμε και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς τι θα γίνει (όπως πχ το δικό μου Mi5S Plus). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παραπάνω αρχεία είναι έκδοση beta, οπότε τα βάζετε με δικιά σας ευθύνη, καθότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην είναι και πολύ σταθερά!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο