21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Καινούργια στοιχεία και χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση!

Ήδη ξέρουμε πολύ καλά από διάφορα πόστερ που έχει αναρτήσει η ίδια η Xiaomi, ότι στις 27 Μαρτίου θα μας παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν θα υπάρξουν διαρροές σχετικά με το με τι χαρακτηριστικά θα μας παρουσιαστεί. Έτσι σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν νέα σχετικά με νέα χαρακτηριστικά που βρέθηκαν ότι θα έχει το Xiaomi Mi Mix 2S.

Το πρώτο πράγμα που βρήκαν η ομάδα της XDA dev είναι ότι το κινητό θα έχει διπλή κάμερα και θα έχει χαρακτηριστικά ΑΙ.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που βρέθηκε μέσα από τον κώδικα, είναι ότι τελικά η κάμερα θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως ήταν και παλιά. Το IS_D5X σημαίνει “Polaris”, που είναι το κωδικό όνομα του Mi MIX 2S.

Το τρίτο σημείο στο MIX 2S, είναι ότι θα υποστηρίζει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Το τέταρτο σημείο είναι η ανακάλυψη ότι θα υποστηρίζει ARCore. Συγκεκριμένα η Google και η Xiaomi ανακοίνωσαν την σχετική ARCore συνεργασία, ενώ μέσα από τον κώδικα αυτό φαίνεται ότι είναι πραγματικότητα και αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που θα υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό.

Τέλος ξέρουμε με σιγουριά ότι είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 845, θα έρθει με 8GB RAM, ενώ το πίσω μέρος του κινητού αναμένεται να είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Tv 4A – Νέα τηλεόραση κυκλοφόρησε με οθόνη Full HD 40 ιντσών στα 283$!

Να είστε σίγουροι πάντως ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο και περισσότερα πράγματα θα μαθαίνουμε για το Mi Mix 2S μέχρι να μας το παρουσιάσει επίσημα η εταιρεία.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο