18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Chuwi συνεργάζεται με το Geekbuying δημιουργώντας επικές προσφορές τον Μάρτιο πάνω από 67% σε laptops και tablets.

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι ακόμα μια ευκαιρία να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η Chuwi, μας ενημέρωσε ότι μέσω της συνεργασίας του με το κατάστημα Geekbuying, θα προσφέρει αυτήν την δυνατότητα, δίνοντας πολλές από τις συσκευές της με 67% έκπτωση! Όσο αφορά για το εάν περνάνε από τελωνείο, εάν παραγγείλετε μέσω HKEU priority line, δεν περνάει και σας έρχεται σε 15-20 ημέρες.

Ας δούμε λοιπόν ποιες συσκευές μπορούμε να βρούμε σε προνομιακή τιμή λόγο της προσφοράς αυτής της Chuwi.

[su_table]

Πρώτη συσκευή με έκπτωση είναι το Chuwi Hi9 που είναι ένα gaming tablet (τιμή flash sale στα 174$). Έχει απίστευτη οθόνη με 2560 x 1600 ανάλυση και 2 επεξεργαστές A72 ARM CPU πράγμα ιδανικό για gaming. Εκτός από αυτά, το Chuwi Hi9 είναι εφοδιασμένο με 4GB RAM και 64GB ROM ενώ λειτουργεί με Android 7.0 Nougat.Και το κυριότερο από όλα, είναι πολύ ελαφρύ και έχει οθόνη 8.4 ιντσών. Το Chuwi Hi9 μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Δεύτερη συσκευή που έχει η Chuwi σε ειδική εκπτωτική τιμή για την περίοδο αυτή, είναι το Dual Boot tablet Chuwi Hi10 Plus (εκπτωτική τιμή στα 175$) με λειτουργικό σύστημα Windows 10 και Android 5.1. Αποτελείται από τον επεξεργαστή Cherry Trail Z8350, έρχεται με 10.8 ιντσών οθόνη αφής και 1920 x 1200 ανάλυση. Έχει 4GB RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, διαθέτει και θύρα Type-C. Το Dual Boot tablet Chuwi Hi10 Plus μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τρίτο στη σειρά είναι το συγχρηματοδούμενο project, το 2σε1 tablet με την ονομασία SurBook (εκπτωτική τιμή στα 409$). Λειτουργεί με  επεξεργαστή Intel Celeron Apollo Lake N3450 και στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Έρχεται με 2Κ οθόνη η οποία είναι μέσα σε ένα 12.3 ιντσών μεταλλικό σώμα για καλύτερη εμπειρία εξωτερικής θέασης. Από άποψη συνδεσιμότητας, προσφέρει 2 θύρες USB 3.0 και 1 θύρα USB Type-C. Το Surbook μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.
Εάν ψάχνετε για ένα οικονομικό laptop, τότε μπορείτε να δείτε το LapBook Air (με τρέχουσα εκπτωτική τιμή 379 δολάρια). Είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450, ενώ για κάρτα γραφικών έχει μία Intel 9ης  γενιάς. Έρχεται με 8GB RAM και 128GB εσωτερικό χώρο ενώ επιπρόσθετα έχει την δυνατότητα για M.2 επέκταση. Έρχεται με ασημένιο μεταλλικό σώμα μαζί με ένα πληκτρολόγιο οπισθοφωτισμού, ενώ η full laminated οθόνη του έχει μέγεθος 14.1 ιντσών. Οι 2 θύρες USB και η θύρα HDMI θα σας χρειαστούν. Το LapBook Air μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.

[/su_table]

Διαβάστε επίσης: Προσφορές και κουπόνια από το Gearbest για αγορές οικονομικά! (Updated 26/02)

Πέρα από τις τέσσερις συσκευές που αναφέραμε ήδη, υπάρχουν τόσες άλλες προσφορές να διαλέξετε. Δυστυχώς όλα τα  deals τελειώνουν σε περίπου 4 μέρες από σήμερα, οπότε καλό είναι να βιαστείτε! Επισκεφτείτε λοιπόν την αντίστοιχη σελίδα στο Geekbuying, που θα βρείτε μέσα όλες τις προσφορές σε προϊόντα Chuwi, ώστε να κάνετε το καλύτερο Πασχαλινό δώρο στον εαυτό σας!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο