22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα πανέμορφο wallpaper για το κινητό, το tablet ή το PC σας

Ο Basic Apple Guy συνεχίζει να μοιράζει εντελώς δωρεάν τις δημιουργίες του και ύστερα από τα τέσσερα πανέμορφα wallpaper που έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες, ο εν λόγω artist επιστρέφει με μία ακόμη δουλειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής δημιούργησε για άλλη μια φορά μία εικόνα που βασίζεται στο OS X της Apple.
Υπάρχει μία ιστορία πίσω από την Apple και την WWDC14, όπου η ομάδα της εταιρίας έψαχνε όνομα για την επόμενη έκδοση του MacOS, με πολλά ονόματα όπως τα OS X Oxnard, OS X Rancho Cucamonga και OS X Weed να βρίσκονται υποψήφια. Τελικά, η Apple κατέληξε τότε στο OS X Yosemite.
Με αυτό σαν αφορμή, ο Basic Apple Guy δημιούργησε ένα wallpaper για το OS X Rancho Cucamonga με τη βοήθεια φυσικά της Midjourney και εμπνεύστηκε από τα ορεινά τοπία αυτής της περιοχής της Καλιφόρνια.Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το Wallpaper πατώντας εδώ. Μπορεί να έχει μόνο τρεις επιλογές (iPad, iPhone και Mac), αλλά φαίνονται εξίσου απίθανα και σε διάφορα άλλα tablets, smartphones και Windows PC.
Ο Basic Apple Guy είναι γνωστός artist στην κοινότητα και δημιουργεί ανά καιρούς διάφορα wallpapers, τα οποία και μοιράζει στο κοινό εντελώς δωρεάν.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο