21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η HUAWEI ξεκινάει τις δοκιμές της σειράς Mate 60 και οι πρώτες πληροφορίες άρχισαν να διαρρέουν

Μπορεί να προετοιμαζόμαστε για την επίσημη παρουσίαση του νέου φωτογραφικού HUAWEI P60 Pro μέσα στα επόμενα 24ωρα, αλλά η Huawei την περίοδο αυτή εξελίσσει το επόμενο Huawei Mate 60. Μάλιστα άρχισαν ήδη να διαρρέουν και οι πρώτες πληροφορίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από το Wangzaiknows, η Huawei έχει ξεκινήσει τις δοκιμές του βασικού μοντέλου Huawei Mate 60 το οποίο φοράει chipset Snapdragon 8+. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από τον tipster.Η Huawei χρησιμοποιεί το Snapdragon 8+ από την κυκλοφορία της σειράς Huawei Mate 50 ενώ στη συνέχεια εξόπλισε το Huawei P60 με το ίδιο ακριβώς chipset.
Το chipset Snapdragon 8+ Gen 1 κατασκευάζεται στα 4nm από την TSMC και περιλαμβάνει έναν ενιαίο υπερπυρήνα X2, τρεις μεγάλους πυρήνες A710 και τέσσερις μικρούς πυρήνες A510. Η συχνότητα είναι 3,2 GHz, 2,8 GHz και 2,0 GHz αντίστοιχα.Η Huawei πάντως συνηθίζει να αλλάζει τα χαρακτηριστικά των smartphone πριν από την τελική κυκλοφορία. Για παράδειγμα, η σειρά Huawei Nova 11 δοκιμάστηκε με ένα chipset Snapdragon 8+ αλλά τελικά, το τηλέφωνο κυκλοφόρησε με το Snapdragon 778G.
Έτσι δεν θα μας φανεί περίεργο αν τελικά το επόμενο Mate κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 8 Gen2. Άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν και διαρροές ότι το κορυφαίο κινητό της Huawei θα φοράει τελικά αυτό το chipset.
Προς το παρόν, η Huawei δεν έχει ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το τηλέφωνο θα πρέπει να στοχεύει σε μια εκδήλωση παρουσίασης τον Οκτώβριο του 2023.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο