14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πλέον μπορείς να συνδεθείς στο PC με το iPhone σου εάν έχεις Windows 11

Ευχάριστα νέα για όσους τρέχουν στους υπολογιστές τους Windows 11 και είναι ταυτόχρονα χρήστες iPhone. Και αυτό διότι η Microsoft επέκτεινε τη Phone Link επιτρέποντας στους χρήστες iPhone να στέλνουν και να λαμβάνουν SMS και iMessages από τον Windows υπολογιστή τους.
Η τελευταία έκδοση του Phone Link για Windows και iOS χρησιμοποιεί Bluetooth για τη σύνδεση ενός iPhone και ενός Windows PC.Έχεις Windows 11; Πλέον μπορείς να συνδεθείς στο PC με το iPhone σουΗ ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link είναι πλέον διαθέσιμη σε 85 χώρες και θα λειτουργεί με ένα iPhone μέσω Bluetooth για κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις.
Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή που σημαίνει ότι θα μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ελεύθερα όσο το Phone Link είναι ανοιχτό, αλλά δεν θα μπορείτε να βλέπετε το πλήρες ιστορικό συνομιλιών ή να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες iMessage.
Πώς θα το χρησιμοποιήσετε
Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το Phone Link για Windows από το Microsoft Store ενώ η αντίστοιχη έκδοση για iPhone είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το App Store.
Tο Phone Link για iOS απαιτεί iOS 14 ή νεότερη έκδοση και δεν είναι συμβατό με iPad. Θα χρειαστείτε επίσης την τελευταία έκδοση των Windows 11 εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας με ενεργοποιημένο το Bluetooth και για τις δύο συσκευές.
Σε κάθε περίπτωση ήδη από τα μέσα Μαΐου, η πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Phone Link θα πρέπει να είναι διαθέσιμη αυτόματα, αλλά αν δεν δείτε τη νέα επιλογή iPhone κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, μεταβείτε στην εφαρμογή Microsoft Store στα Windows 11 για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο