20.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 5 – Έρχεται με 4000mAh μπαταρία και εντυπωσιακό γράφημα μπαταρίας!

Αυτό που ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι αύριο, 16 Μαρτίου, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το Redmi Note 5. Ήδη ξέρουμε τα περισσότερα, αν όχι όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού που αναμένουμε να μας παρουσιάσει η εταιρεία. Εμείς πάντως σας βρήκαμε και ένα γράφημα μπαταρίας του κινητού, που δείχνει πόσο καλά τα πάει σε αυτόν τον τομέα!

Πριν από λίγο, ο ανώτερος μηχανικός της Xiaomi, @master Xiaomi Zou, μοιράστηκε την απόδοση της μπαταρίας του Redmi Note  5 στο Weibo. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Redmi Note 5, η μπαταρία του αντέχει 2-3 ημέρες, ενώ βγάζει ενεργή οθόνη για 11 ώρες! Από αυτά τα στοιχεία μπορείτε να καταλάβετε πόσο καλή είναι η μπαταρία του.

Γνωρίζουμε ότι το Redmi Note 5 είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 4000mAh και για επεξεργαστή έχει τον Snapdragon 636. Ο Snapdragon 636 μπορεί να είναι ένα τσιπ midrange, έχει όμως ισχυρή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Βασίζεται σε μια διαδικασία επεξεργασίας 14nm και χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική Kryo 260 με 8 πυρήνες και κάρτα γραφικών την GPU Adreno 509. Σε σύγκριση με τον Snapdragon 630, η απόδοση της CPU έχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ η απόδοση της GPU έχει αυξηθεί κατά 10% με το baseband X12 να έχει ενσωματωθεί.

Όσον αφορά τις άλλες προδιαγραφές, το Redmi Note 5 διαθέτει οθόνη 5.99″ με ανάλυση 2160 × 1080, 6 GB Ram και 64 GB ΡΟΜ. Διαθέτει διπλή κάμερα που ενσωματώνει τεχνολογία AI, ενώ η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει AI Beauty.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Redmi Note 5 – Μάθαμε με τι τιμή θα έρθει στην Κίνα!

Επιπλέον, ο επίσημος αξιωματούχος της Xiaomi ανακοίνωσε ότι εκπρόσωπος του Redmi Note 5 εξακολουθεί και παραμένει ο Liu Ran, τον οποίο γνωρίζουμε ήδη.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο