22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

EyeBot – Ο πρώτος παγκοσμίως έξυπνος απορροφητήρας από την Xiaomi!

Τις τελευταίες ημέρες, στην 2018 China Home Appliances και Consumer Electronics Expo (AWE), η θυγατρική εταιρεία της Xiaomi, Yunmi, κυκλοφόρησε την πρώτη γκάμα οικιακών συσκευών τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο – τον απορροφητήρα Yunmi AI, EyeBot.

Ο απορροφητήρας Yun Mi AI EyeBot, είναι εξοπλισμένος με το τελευταίο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, σύστημα αναγνώρισης καπνού, χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης εικόνων μέσω AI, ενώ μπορεί μπορεί να πραγματοποιήσει αναγνώριση μέσα και από αναθυμιάσεις!

Όσο η φωτιά είναι ενεργοποιημένη, ο απορροφητήρας παραμένει ενεργός αυτόματα. Όσο για το εύρος και την δύναμη απορρόφησης, το EyeBot το υπολογίζει βάση το μέγεθος των καπνών, εάν φυσάει μέσα στο δωμάτιο και παρασύρει τον καπνό. Εννοείται ότι άμα αλλάξει κάτι σε αυτές τις μεταβλητές, το EyeBot προσαρμόζει αυτόματα μόνο του την δύναμη απορρόφησης.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις κάμερες εάν δεν “βλέπουν” καλά λόγο χρόνιας τοποθέτησης κάπνας. Ο ευφυής αλγόριθμος AI του EyeBot θα το ανιχνεύσει αυτόματα και θα σας το υπενθυμίσει, ώστε να τις καθαρίζετε τακτικά.

Διαβάστε επίσης: Η ασύρματη φόρτιση του iPhone σου ίσως καταστρέφει την μπαταρία

Ταυτόχρονα, ο Yunmi χρησιμοποιεί για πρώτη φορά τεχνολογία μείωσης του θορύβου, οπότε θα έχετε μία ήσυχη κουζίνα χωρίς να γίνεται ο γνωστός κακός χαμός από τον θόρυβο που όλοι ξέρουμε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο