15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Blackshark – Μόλις επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή του!

Σας έχουμε αναφέρει και παλιότερα, πριν κανά μήνα περίπου ότι υπήρχε έντονη φημολογία για ένα νέο κινητό που θα έβγαζε η Xiaomi για να χτυπήσει το κινητό της Razor. Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και ένα σκορ στο Geekbench που υπήρχε η μεγάλη υποψία ότι άνηκε σε αυτό το δημιούργημα της Xiaomi. Σήμερα έρχεται και η επιβεβαίωση της ύπαρξης του….

Ουσιαστικά πριν από λίγο εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Geekbench.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία από πάνω από το Geekbench, το τηλέφωνο έρχεται με την κωδική ονομασία blackshark SKR-A0 και έρχεται με Android Oreo v8.0.0 προεγκαταστημένο. Το κινητό είναι εφοδιασμένο με τον οκταπύρηνο Snapdragon 845 χρονισμένο στα 1.8GHz. Το κινητό έρχεται με 8GB RAM, ένα ποσό συνηθισμένο για ένα κινητό που θέλει να λέγεται ότι είναι για παιχνίδια. Στο AnTuTu έχει πιάσει 270K+, σκορ που δείχνει ότι είναι ένα πολύ δυνατό κινητό και θα είναι στις πρώτες θέσεις κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: VKWORLD T2 PLUS – Αποκτήστε το στο 1/3 της τιμής σε Flash Sales από το Coolicool για λίγο ακόμα!

Όσο αφορά το σκορ που βλέπουμε στην φωτογραφία παραπάνω από το Geekbench, τα 2452 σε single core και 8452 σε multi-core είναι ένα τυπικό σκορ θα έλεγα για κινητά που έχουν για επεξεργαστή τον Snapdragon 845. Οπότε με την Xiaomi να είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Mi Mix 2S στις 27 Μαρτίου και λογικά τον Ιούνιο το Mi 7, μένει να δούμε πως το Xiaomi Blackshark θα ταράξει τα νερά της αγοράς και θα κάνει τους χρήστες να διαλέξουν αυτό από το Razer πχ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο