20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Mix 2S – Για πρώτη φορά η πρώτη πραγματική φωτογραφία του σε διαφημιστική αφίσα!

Το Xiaomi MIX 2S θα κυκλοφορήσει στη Σαγκάη στις 27 Μαρτίου. Αυτό πιστεύω το ξέρετε πολύ καλά πια, αφού πριν από λίγο σας δείξαμε και τις επίσημες προσκλήσεις που έβγαλε η εταιρεία για την εκδήλωση. Τώρα σας βρήκαμε και το πρώτο διαφημιστικό ποστερ του κινητού, όπου φαίνεται πως είναι πραγματικά!

Πριν από λίγο ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, ανακοίνωσε την πραγματική φωτογραφία του Xiaomi MIX 2S και τον εκπρόσωπο του Xiaomi MIX 2S, Wu Yifan. Το moto όπως είπαμε που το έχουμε ξαναδεί στην παρουσίαση του Xiaomi Note 2, είναι το “One side of science and technology and one side of art”.

Όπως φαίνεται στο σχήμα, το μπροστινό μέρος του MIX 2S εξακολουθεί να συνεχίζει τον κλασσικό σχεδιασμό της σειράς MIX, αφήνοντας μόνο το πηγούνι και την εμπρός κάμερα στο κάτω μέρος. Αφού φωτίσετε την οθόνη, μπορείτε να δείτε ότι το ποσοστό της οθόνης είναι υψηλότερο και το οπτικό εφέ είναι πραγματικά πολύ συγκλονιστικό.

Δυστυχώς, η Xiaomi δεν δημοσίευσε το πίσω μέρος του MIX 2S, αλλά σίγουρα θα το βρούμε κάπως, οπότε εάν είστε ήδη γραμμένοι στις ειδοποιήσεις του iTechNews.gr, μόλις το μάθουμε, θα το μάθετε και εσείς! Από προηγούμενες φωτογραφίες που έχουμε καταφέρει να βρούμε, έχουμε δει ότι το Mi Mix 2S θα έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα, τοποθετημένες κάθετα, ενώ στο κέντρο είναι ο σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος. Ουσιαστικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι η πλάτη θυμίζει αρκετά το Redmi Note 5.

Διαβάστε επίσης: EyeBot – Ο πρώτος παγκοσμίως έξυπνος απορροφητήρας από την Xiaomi!

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ξέρουμε ότι το Xiaomi MIX 2S θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 845 (Antutu πάνω από 270.000 βαθμούς), 6GB/8GB RAM, διπλή πίσω κύρια κάμερα που θα υποστηρίζει την τεχνολογία ΑΙ και με εντυπωσιακό φωτογραφικό αποτέλεσμα όπως και για πρώτη φορά θα δούμε την ασύρματη φόρτιση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο