21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

OnePlus 6: Έρχεται στα 749$! Δείτε με τι τεχνικά χαρακτηριστικά!

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν όλο και περισσότερες φήμες σχετικά με το επερχόμενο νέο μοντέλο της OnePlus 6. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα renders που το θέλουν σχεδόν κλώνο του iPhoneX, κάτι που σε αρκετούς δεν αρέσει. εμείς πάντως καταφέραμε και ξετρυπώσαμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει, αλλά και την τελική τιμή…749$!

Εάν δούμε την πορεία των δύο προηγούμενων μοντέλων, 5 και 5Τ, θα δείτε ότι τα έχει πάει πολύ καλά η εταιρεία. Αναμενόμενη λοιπόν η ανυπομονησία για το νέο μοντέλο. Πάντως από την διαρροή που υπήρχε από blog της Ινδίας, όπου αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φαίνεται να είναι άλλη μία σωστή ναυαρχίδα.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουμε και στην εικόνα, το OnePlus 6 θα έχει FHD+ οθόνη των 6.28 ιντσών και ανάλυση 2280 x 1080 pixels. Η συσκευή θα διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά κλασικά, ενώ θα είναι εφοδιασμένη φυσικά με τον Snapdragon 845. Το κινητό θα έχει 6GB RAM + 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο για την κάμερα, θα έχει διπλή πίσω κύρια κάμερα με αισθητήρες 16MP+20MP και LED φλας, ενώ η μπροστινή του θα είναι ανάλυσης 20MP.

Διαβάστε επίσης: Chuwi tablets – Αποκτήστε τα για λίγο ακόμα φθηνά μέσω των προσφορών του Gearbest!

Το OP6 θα τρέχει Android 8.1 Oreo, ενώ θα διαθέτει μία μπαταρία μικρή θα έλεγα εγώ για τα χαρακτηριστικά που έχει, αφού είναι μόλις 3450 mAh με δυνατότητα για Dash Charge για fast charging. Δεν ξέρω εάν η γρήγορη φόρτιση θα μπορεί ν’ αντισταθμίσει την ανάγκη για ενέργεια, αλλά αυτό είναι κάτι που θα τοι δούμε μέχρι ν’ ανακοινωθεί και επίσημα το κινητό. Από εμφάνιση, όπως είπαμε πολλοί λένε ότι θα θυμίζει το iPhoneX, άλλοι λένε ότι είναι σαν δίδυμα αδερφάκια με το Oppo R15. Φτάνοντας στο τελευταίο και πιο βασικό, την τιμή. Η τιμή που μάθαμε ότι θα έχει το OnePlus 6 θα είναι τα 749$. Μην ξεχνάτε ότι υπολογίζεται να βγει περίπου τον Ιούνιο, την ίδια περίοδο που θα βγάλει και η Xiaomi το Mi 7, οπότε θα έχει ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο απέναντί του και σαν χαρακτηριστικά, αλλά και σαν τιμή.

Εν αναμονή λοιπόν…. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο