15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Band 3 – Έρχεται είπε ο Huang Wuang, CEO της Huami.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα άλλη μία φορά έχουμε ακούσει από την εταιρεία, την Huami, ότι κάτι θα μας πει και λέγαμε ότι μπορεί να είναι για το Mi Band 3. Μάλιστα είχε ειπωθεί τότε στο επίσημο κανάλι της Huami στο Weibo, ότι θα μας ανακοίνωνε κάτι σημαντικό. Τώρα έρχεται ο CEO της εταιρείας και λέει…το Xiaomi Mi Band 3 έρχεται.

Μπορεί να μην το είχατε ακούσει, αλλά η Huami Technology έχει εισαχθεί επίσημα στο Χρηματιστήριο Αξιών της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών από τις 8 Φεβρουαρίου 2018.

Για την επιτυχία αυτή είχε δηλώσει τότε ο Lei Ιούνιο, ότι το καταφέρει η Xiaomi και η Κινέζικη τεχνολογία να μπει μέσα στην Αμερικάνικη αγορά, είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Είχε αναφέρει φυσικά ότι όλο αυτό έγινε χάρις τον Huang Wang, CEO και ιδρυτής της Xiaomi Technologies. Η επιτυχία ήρθε μέσω των wearable που έχει φτιάξει η εταιρεία, την ζυγαριά αλλά και άλλων εξαιρετικών προϊόντων.

Σύμφωνα και με τις μετρήσεις της IDC, τα wearable της Xiaomi κατέλαβαν την πρώτη θέση το πρώτο τρίμηνο του 2017, μία θέση ρεκόρ, αφού καμία κινέζικη εταιρεία δεν το είχε καταφέρει αυτό μέχρι εκείνη την στιγμή. Σήμερα, η Huami Technology πραγματοποίησε την πρώτη διάσκεψη μετά την εισαγωγή στο Αμερικάνικο Χρηματιστήριο. Ο Χουάνγκ Γουάν, CEO της HuaMi Technology, δήλωσε ότι η εισαγωγή της HuaMi Technology θα βοηθήσει στην παγκοσμιοποίηση της. Μπορεί να στο μέλλον να υπάρξουν μερικές συγχωνεύσεις και εξαγορές στο εξωτερικό, αλλά όλα αυτά θα γίνουν για να βοηθηθεί ακόμα περισσότερο η εταιρεία. Το άλλο που ανακοίνωσε είναι ότι να περιμένετε φέτος το Mi Band 3!

Ο Huang Wang δήλωσε ότι η Xiaomi είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της Huami και σκοπεύει να κάνει καλή χρήση της πλατφόρμας και των πόρων της Xiaomi. Φέτος, σίγουρα να περιμένετε ένα Mi Band 3. Το προϊόν αυτό θα βγει χάρις την στενή συνεργασία που υπάρχει με την εταιρεία, όπως και άλλα προϊόντα που αναμένεται να βγούνε.

Διαβάστε επίσης: Elephone P8 MAX – Αποκτήστε το με ασφάλεια τελωνείου και λιγότερο από 90€ από το Coolicool!

Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι το Mi Band 3 έχει περάσει τον έλεγχο ταυτότητας Bluetooth και υποστηρίζει Bluetooth 4.2 . Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε και υποθέτουμε μαζί, το Mi Band 3 αναμένεται να είναι με οθόνη OLED, με τα ήδη γνωστά χαρακτηριστικά που έχει, ενώ περιμένουμε να δούμε και τι άλλο θα προστεθεί από την εταιρεία.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο