19.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Black Shark – Έρχεται 13 Απριλίου

Χθες κυκλοφόρησε από την εταιρεία Black Shark, θυγατρική της Xiaomi, ένα έγγραφο με τίτλο: «Σήμερα η εταιρεία Black Shark ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που ο καθένας έχει μόνο ακούσει και το έχει ως εικασία ~ Ναι, έρχεται ένα κινητό τηλέφωνο αποκλειστικά για παιχνίδι, που θα είναι δημιουργία της Xiaomi!»

Αυτό επίσης που μάθαμε είναι ότι το μαύρο τηλέφωνο παιχνιδιών Shark θα παρουσιαστεί στο Πεκίνο στις 13 Απριλίου, ενώ ο επίσημος ισχυρίζεται ότι αυτό είναι “το πρώτο πραγματικό τηλέφωνο παιχνιδιών.”, υπονοώντας λογικά ότι το κινητό της Razor δεν θα είναι τόσο καλό όσο αυτό.

Στη συνέχεια, στο Weibo εμφανίστηκαν μια ομάδα υποψήφιων κινητών τηλεφώνων Black Shark. Στις φωτογραφίες που υπάρχουν, βλέπουμε ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί παρόμοιο χειροκίνητο σχεδιασμό, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα joystick και σταυροειδή κλειδιά.

Από αυτή την άποψη, αναφορικά με το κινητό τηλέφωνο Black Shark, ο Wu Shimin, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε: « Προς το παρόν οι μέχρι τώρα εικόνες  του Black Shark, δείχνουν ένα πολύ άσχημο προϊόν, που δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα προϊόντα μας και σίγουρα δεν θα γίνει αποδεκτό από τον κόσμο. Το νέο προϊόν της Black Shark είναι πρώτα ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, που έχει ειδικές ικανότητες για καλύτερο παίξιμο των παιχνιδιών.”

Από αυτή την άποψη, το μαύρο κινητό τηλέφωνο Black Shark,  δεν παίρνει τη διαδρομή “Qiqi” και η εμφάνισή του θα εξακολουθεί να διατηρεί το mainstream σχεδιασμό της εταιρείας, οπότε μην περιμένετε να είναι τόσο πολύ ριζοσπαστική, όσο κυκλοφόρησε χθες.

Επί του παρόντος, αυτό που έχει επιβεβαιωθεί είναι ότι το Black Shark θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 845. Από την βάση δεδομένων Antutu, ξέρουμε ότι θα έχει 8GB μνήμη, ενώ θα χρησιμοποιεί πλήρη οθόνη με αναλογία 18:9.

Από την πλευρά του λειτουργικού, δεν θα φέρει MIUI. ΘΑ περιέχει κάποιες βασικές λειτουργίες της, αλλά θα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να υπάρχει όσο το δυνατό καλύτερη βελτιστοποίηση αναφορικά με τα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Φοβερές προσφορές με απίστευτα χαμηλές τιμές μόνο στο Zapals! (30/03/2018 Ενημέρωση)

Τον περασμένο μήνα, η Black Shark Games Mobile υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Jingdong . Τα επόμενα τρία χρόνια, τα δύο μέρη θα συνεργαστούν για την προώθηση και πώληση του Xiaomi Balck Shark mobile στο Jingdong Mall. Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το Black Shark θα γίνει επίσης το πρώτο προϊόν παιχνίδι που έχει συνεργαστεί με την JD.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο