24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Black Shark – Έρχεται με πρωτοποριακή σχεδίαση αναφορικά την κεραία του!

Χθες σας γράφαμε αναφορικά με το νέο αναμενόμενο παιχνιδοκινητό Black Shark από την Xiaomi, ότι αναμένεται να παρουσιαστεί στις 13 Απριλίου σε επίσημη εκδήλωση στο Πεκίνο. Το κινητό αυτό η Xiaomi το αναφέρει ως «το πρώτο πραγματικό κινητό τηλέφωνο παιχνίδι». Σήμερα μάθαμε καινούργια πράγματα αναφορικά με την πρωτοποριακή σχεδίαση που έχει αναφορικά με την κεραία του κινητού.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει μία εικόνα του υποτιθέμενου κινητού, όπου είχε χειριστήρια joystick από την μία μεριά. Στην θέα αυτού του κινητού, ήρθε ο ιδρυτής και CEO της Black Shark, Wu Shimin, και ανέφερε εν ολίγοις ότι δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημο το κινητό και ότι θα τηρεί την σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας, λέγοντας ότι είναι ένα έξυπνο και όμορφο κινητό.

Μετά από αυτό λοιπόν ήρθε η αποκάλυψη από την εταιρεία, ότι το κινητό αναφορικά με τον σχεδιασμό της κεραίας του, ακολουθεί ένα «Χ» σχεδιασμό, ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό σήμα όλες τις στιγμές και να μην επηρεάζεται ούτε και από την παλάμη. Έτσι, η σχεδίαση της κεραίας στο μηχάνημα, είναι ειδικά κατασκευασμένη ώστε στο παιχνίδι να έχει πάντα βελτιστοποιημένο και σταθερό σήμα.

Την ίδια στιγμή, ψηφιακοί bloggers στο Weibo, ανέβασαν ένα σκίτσο σχεδιασμού του Black Shark βάση των νέων δεδομένων πια, που ο επίσημος εκπρόσωπος της Black Shark Wei το επαίνεσε.

Από το σχήμα, οι κεραίες MIMO GPS / Wi-Fi, η διπλή 4G LTE και Wi-Fi είναι σχεδιασμένες στις τέσσερις γωνίες του κινητού τηλεφώνου για να εξασφαλίσουν τη σταθερότητα της σύνδεσης δικτύου όταν ο χρήστης παίζει κάποιο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Meigoo M1 – Αποκτήστε το τώρα στην χαμηλότερη τιμή και με ασφάλεια τελωνείου από το Coolicool!

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Black Shark της Xiaomi θα έχει σαν επεξεργαστή τον Snapdragon 845, 8GB RAM, ενώ θα έχει πλήρη οθόνη αναλογίας 18:9. Για λειτουργικό δεν θα έχει MIUI, αλλά ένα ειδικά κατασκευασμένο για να βελτιστοποιεί την εμπειρία με τα παιχνίδια, που θα φέρει όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά της MIUI.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο