22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

CPU Core i9 – Κυκλοφόρησε από την Intel για φορητούς υπολογιστές

Τα πρώτα chips της Intel με επεξεργαστή Core i9 18 πυρήνων, κυκλοφόρησαν το Μάιο. Ωστόσο, αυτοί οι ισχυροί επεξεργαστές υποστηρίζονται μόνο από επιτραπέζιους υπολογιστές. Τώρα όμως, φαίνεται ότι οι φήμες που ακούστηκαν πέρυσι γίνονται πραγματικότητα, καθώς η Intel ανακοίνωσε τους επεξεργαστές 8ης γενιάς Core i9 και για φορητούς υπολογιστές, μαζί με τα Core i7, Core i5 και Core i3 chips. “Είναι ο mobile επεξεργαστής με την υψηλότερη απόδοση που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ”, ισχυρίζεται η εταιρεία.

Η Intel αναφέρει ότι τα νέα chips έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού και τη δημιουργία περιεχομένου για τους χρήστες. Ο κορυφαίος Core i9-8950HK είναι ένας επεξεργαστής έξι πυρήνων με 12 threads, που μπορεί να προσφέρει turbo boost clock της τάξης των 4.8GHz (Base: 2.9GHz).

Με βάση την αρχιτεκτονική 14nm ++ Coffee Lake, το νέο τσιπ 8ης γενιάς μπορεί να προσφέρει έως και 41% περισσότερα FPS κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η επεξεργασία βίντεο σε 4K θα γίνει 59% γρηγορότερη και η συνολική βελτίωση απόδοσης θα είναι κατά 29% μεγαλύτερη, σε σύγκριση με έναν Intel Core i7.

Διαβάστε επίσης: Meigoo M1 – Αποκτήστε το τώρα στην χαμηλότερη τιμή και με ασφάλεια τελωνείου από το Coolicool!

Παράλληλα με τους διάφορους H-series και U-series mobile επεξεργαστές, η Intel κυκλοφόρησε επίσης νέα badges που ονομάζονται Core i9 +, Core i7 + και Core i5 + για φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτά έρχονται με μνήμη Optane, για βελτιωμένη απόδοση και απόκριση. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση εφαρμογών, παιχνιδιών και αρχείων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Επιπλέον, η σειρά επεξεργαστών έρχεται με το νέο chipset της Intel Series 300, που διαθέτει το νέο εξοπλισμό WiFi-AC, ο οποίος ενισχύει τις ταχύτητες μέχρι και 1.7Gbps.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο