13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

XIAOMI Mitu DIY Robot Kit – Ένα φοβερό παιχνίδι από την Xiaomi για μικρά και μεγάλα παιδιά! (Με φωτογραφίες και βίντεο)

Σίγουρα ξέρετε ότι η Xiaomi δεν κατασκευάζει μόνο κινητά και διάφορα αξεσουάρ, αλλά τα πάντα. Το θέμα είναι ότι τα φτιάχνει πάντα πολύ καλά, πολύ ποιοτικά και πολύ φοβερά! Έτσι όταν πριν κάμποσο καιρό είδα τα robot που είχε βγάλει, αποφάσισα ότι θα έπρεπε να αποκτήσω ένα….για τον γιο μου φυσικά! Έτσι και έφτασε στα χέρια μου το Xiaomi MITU Mi Bunny Robot Building Block Toy Set, ένα εντυπωσιακό έξυπνο robot tank από την Xiaomi.

Το Xiaomi MITU Mi Bunny Robot Building Block Toy Set μου ήρθε από την EU αποθήκη του Gearbest, σε συνεργασία με το Igeekphone.com όπου κάνω reviews και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και τους δύο πολύ γι’ αυτό. Το κουτί που ήρθε ήταν αρκετά ογκώδες, με διαστάσεις 38.00 x 32.00 x 9.50 cm και βάρος 3.0kg, ενώ περιέχει 1086 κομμάτια για την ακρίβεια για να συναρμολογήσετε, ώστε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα!

Ανοίγοντας το κουτί το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι την τεράστια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που έχει και δύο εξαρτήματα που είναι τα χέρια του ρομπότ.

Ακριβώς από κάτω….σοκ!!!

Μέσα στο κουτί εκτός από τα πάνω από 1000 κομμάτια, θα βρείτε ένα αναλυτικότατο 170 σελίδων περίπου, ένα άλλο ολιγοσέλιδο εγχειρίδιο και τον φορτιστή που έχει Type-C έξοδο. Και τώρα ξεκινάει η κατασκευή…

Η όλη διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, όχι όμως και τόσο δύσκολη καθώς το βιβλίο με τις οδηγίες είναι πολύ αναλυτικό και με φωτογραφίες πραγματικού μεγέθους όπου χρειάζεται για να μην κάνετε λάθος.

Σιγά-σιγά όπως βλέπετε αρχίζει να παίρνει την μορφή ενός φοβερού τεθωρακισμένου άρματος με ερπύστριες. Το robot άρμα της Xiaomi όπως θα δείτε είναι αρκετά μεγάλο. Και λογικό όταν οι διαστάσεις του ρομπότ είναι 23.44 x 19.80 x 22.90 cm και ζυγίζει 2.0 kg!

Μετά από αρκετές ώρες δουλειά, με διαλείμματα φυσικά, κατάφερα και έφτασα στο τελικό αποτέλεσμα που πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό!

Το robot εάν προσέξετε θα δείτε στο εσωτερικό μέρος του “κεφαλιού”, την τεράστια μπαταρία που έχει μέσα και τον επεξεργαστή STM32 που το ελέγχει και το κατευθύνει. Για ενέργεια έχει 3 μεγάλες μπαταρίες των 1650mAh, που φορτίζουν αργά μέσω του φορτιστή, συνδέοντας τον στην 3η ή 4η θέση στο πίσω μέρος (1η και 2η καταλαμβάνονται από τους δύο βραχίονες). Το Xiaomi robot ελέγχεται από την αντίστοιχη εφαρμογή Mitu Builder αφού συνδέσετε το κινητό σας μέσω ΒΤ με το robot. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ και είναι στα κινέζικα και αγγλικά.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να οδηγήσετε το Xiaomi robot όπου θέλετε ή να το προγραμματίσετε τι πορεία ν’ ακολουθήσει. Μπορείτε να ενημερώσετε το firmware του. Το Xiaomi robot δέχεται και φωνητικές εντολές, αλλά στα κινέζικα για τώρα. Για να μπορέσετε να τα κάνετε όλα αυτά, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φορτίσετε πρώτα την μπαταρία του (όταν είναι συνδεδεμένο με το κινητό σας μέσω της εφαρμογής, βλέπετε το ποσοστό της μπαταρίας που έχει ακόμα) και να το ενεργοποιήσετε.

Δείτε τώρα και ένα μικρό βίντεο με το Xiaomi MITU Mi Bunny Robot Building Block Toy Set έτοιμο και σε πλήρη λειτουργία!

Όπως βλέπετε και μόνοι σας, το Xiaomi MITU Mi Bunny Robot Building Block Toy Set είναι φοβερό! Όπως είπα είναι ένα φοβερό παιχνίδι για παιδιά 10+ αλλά και μεγάλα παιδιά! Το συγκεκριμένο Xiaomi robot μπορείτε να το βρείτε στο Gearbest, από όπου μου το στείλανε. Η Xiaomi έχει φτιάξει άλλα δύο αντίστοιχα παιχνίδια πολύ ωραία, που επίσης μπορείτε να τα βρείτε, ενώ σας βρήκα και μερικά κουπόνια…

[su_table]

XiaoMi MITU STEAM Robot Smart Building Block Kit APP Control Bluetooth Robot [wpcd_code id=12003]
Xiaomi MITU DIY Mobile Phone Control Self-assemble Robot for Kids Toy Gift 100.99$
Xiaomi MITU Mi Bunny Robot Building Block Toy Set  [wpcd_code id=12007]

[/su_table]

Διαλέξτε λοιπόν το παιχνίδι που θέλετε και αποκτήστε το! Είμαι 100% σίγουρος ότι θα σας αρέσει πάρα πολύ!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο