22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Black Shark – Έρχεται με στρογγυλεμένες γωνίες και πράσινο κουμπί εκκίνησης!

Χάρη στις διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν στο διαδίκτυο, ακόμα και από τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, απ’ ότι φαίνεται το αναμενόμενο νέο παιχνιδοκινητό της εταιρείας έχει αρχίσει να τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου. Βέβαια αυτό το ενδιαφέρον “τσιγκλάτε” σχεδόν καθημερινώς και με νέα στοιχεία από την ίδια την εταιρεία, όπως το πόστερ που κυκλοφόρησε και δείχνει κάποια στοιχεία από το αναμενόμενο κινητό Black Shark!

Έτσι χθες αργά το βράδυ κυκλοφόρησε ένα πόστερ που έδειχνε κατά το ήμισυ που θα είναι το κινητό. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση εάν το προσέξει κανείς, είναι το πράσινο κουμπί εκκίνησης που έχει στο πλάι, ενώ δεν φαίνονται άλλα κουμπιά από πάνω του, δηλαδή αυτά της έντασης του ήχου.

Εν τω μεταξύ, εάν οι γωνίες του κινητού θα έχουν κάποια επένδυση από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα, που θα το προστατεύουν σε πιθανή πτώση από την όποια ζημιά, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Εάν θυμάστε χθες σας είχαμε αναφέρει πρώτοι εδώ για ένα σχέδιο που κυκλοφόρησε από χρήστες του Weibo, βάση των στοιχείων που ανέφερε υπεύθυνος της Black Shark για το κινητό και ειδικότερα για την σχεδίαση της κεραίας του. Το σχέδιο αυτό μάλιστα επικροτήστε από την εταιρεία στο Weibo και δείχνει τις τέσσερις γωνίες του κινητού τηλεφώνου να έχουν  GPS / Wi-Fi, διπλή 4G LTE, Wi-Fi MIMO κεραία, με σκοπό να διασφαλιστεί η σταθερότητα της σύνδεσης με το δίκτυο, όταν ο χρήστης παίζει κάποιο παιχνίδι .

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Black Shark της Xiaomi θα έχει σαν επεξεργαστή τον Snapdragon 845, 8GB RAM, ενώ θα έχει πλήρη οθόνη αναλογίας 18:9. Για λειτουργικό δεν θα έχει MIUI, αλλά ένα ειδικά κατασκευασμένο για να βελτιστοποιεί την εμπειρία με τα παιχνίδια, που θα φέρει όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά της MIUI.

Δείτε επίσηςXiaomi SIMI Soccer Robot – Ένα ρομποτικό παιχνίδι ποδοσφαίρου!

Όσον αφορά το πότε θα μας παρουσιαστεί το κινητό, η ημερομηνία που ακούγεται είναι στις 13 Απριλίου, οπότε λίγη ακόμα υπομονή. Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο