21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Grand Theft Auto V – Αποκτήστε ένα Gta-V key για το PC μέσω Giveaway!

Το Grand Theft Auto V ή GTA V είναι βιντεοπαιχνίδι sandbox δράσης περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τη Rockstar Games. Κυκλοφόρησε αρχικά το Σεπτέμβριο του 2013 για τα Playstation 3 και Xbox 360, και έγινε εμπορική επιτυχία. Επειδή ξέρουμε ότι πάρα πολλοί θα θέλατε ν’ αποκτήσετε ένα Gta-V key για το PC σας, εμείς σας βρήκαμε τον τρόπο!

Το Grand Theft Auto V είναι το πρώτο βιντεοπαιχνίδι της σειράς, όπου είναι δυνατή η επιλογή κάμερας πρώτου και τρίτου προσώπου με την επανακυκλοφορία στις κονσόλες Playstation 4 και Xbox One. Η οριστική αναβάθμιση έγινε με την κυκλοφορία για τα Microsoft Windows το 2015. Έχει διακριθεί ως το Καλύτερο Βιντεοπαιχνίδι του 2013, κατάφερε να γίνει πρώτο στις ημερήσιες πωλήσεις παγκοσμίως έχοντας κέρδος (800 εκατομμύρια δολάρια) στην ιστορία του χώρου ψυχαγωγίας, ενώ κατέκτησε την 4η θέση με την μεγαλύτερη συχνότητα πωλήσεων σε αντίγραφα στην ιστορία της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών (70 εκατομμύρια αντίγραφα).

Το GTA V διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες, με το φανταστικό όνομα Los Santos, και στις έρημες περιοχές της Καλιφόρνια, με το φανταστικό όνομα Blaine County. Κάτι που πειραματίστηκε και πέτυχε η Rockstar, είναι η δυνατότητα όχι ενός, αλλά τριών πρωταγωνιστών, των οποίων οι ζωές εξελίσσονται σχεδόν παράλληλα.

Η πλοκή εξελίσσεται μέσα από την οικονομική κρίση που επικρατεί στην πόλη του Los Santos, το 2013. Πρωταγωνιστές είναι ο Michael Townley-De Santa (Μάικλ Τάνλει-Ντε Σάντα), ο οποίος θέλοντας να διαγράψει το σκοτεινό του παρελθόν αποσύρεται “σκηνοθετώντας” τον θάνατο του, στον παλιό του συνεργάτη και πρωταγωνιστή Trevor Phillips (Τρέβορ Φίλιπς) κατά την απόδραση τους με τον τρίτο συνεργό τους, Brad (Μπράντ) που σκοτώθηκε στην πραγματικότητα, μετά από ληστεία στην τράπεζα του North Yankton, τον Δεκέμβριο του 2004. Ο Michael, έχοντας 16 χρόνια ληστέψει πολλές ακίνητες επιχειρήσεις, μεταφέρει την οικογένεια του στην πόλη του Los Santos, για να ζήσει υπό την προστασία της μυστικής υπηρεσίας FIB. Εκεί συναντά μετά την διάρρηξη και “παράδοση” του οχήματος, όπου ανήκει στον γιο του Michael, και τον τρίτο πρωταγωνιστή Franklin Clinton (Φράνκλιν Κλίντον), ο οποίος δούλευε για έναν έμπορα αυτοκινήτων, τον Simeon Yeterian (Συμεών Γιατάριαν) που έστελνε προσωπικό για να παραλάβει τα οχήματα, τα οποία δεν πληρώθηκαν απ’ο τους κατόχους τους. Εξαιτίας της απιστίας της γυναίκας του, ο Michael θέλοντας να τιμωρήσει τον άντρα που κατέστρεψε τον γάμο του, μετατράπηκε σε ένα εμπόδιο και χρέος προς τον μεγάλο βαρόνο της πόλης, Martin Madrazo (Μαρτίν Μαντράτσο) με αποτέλεσμα την επιστροφή του στα παλιά.

Εκεί με την βοήθεια ενός παλιού του γνωστού, του Lester Crest (Λέστερ Κρέστ) οργανώνουν μια ληστεία σε ένα κοσμηματοπωλείο μαζί με μια ομάδα και με τον Franklin όπου πέτυχε. Από εκεί όμως, αντιλαμβάνεται ο Trevor ο οποίος ζούσε στην έρημη κοιλάδα του Blaine County πως ο παλιός του συνεργάτης και “φίλος”, ζει. Ο Trevor έχοντας όμως την ιδιωτική του επιχείρηση, έχει συμπλέξει τους Κινέζους μαφιόζους για μια συνεργασία που απέτυχε, κάποιους εξαγριωμένους ανταγωνιστές του οι οποίοι αργότερα γνώρισαν αιφνίδιο θάνατο, μια “βρώμικη” συμμορία μοτοσυκλετιστών όπου εν την συνεχεία είχαν την ίδια κατάληξη με τους ανταγωνιστές του Trevor, στέλνει ένα φίλο του, τον Wade Helbert (Γουέιντ Χέλμπερτ) να αναζητήσει τον Michael. Αυτό γίνεται, και ο Trevor ταξίδεψε στο Los Santos για να μείνει στο σπίτι ενός ξαδέλφου του Wade.

Μετά από κάποιες μέρες, συναντά τον Michael ο οποίος πλήρωσε την ομάδα του και τον Martin Madrazo και όλα αρχίζουν να γίνονται ακόμη πιο περιπετειώδη. Για να μπορέσει να αποφύγει την καταδίκη του, ο Michael αναγκάστηκε να συνεργαστεί με την FIB, στην αποστολή ενός ατόμου για δικούς της λόγους. Έτσι περιπλέκονται και οι άλλοι δυο πρωταγωνιστές, και όχι μόνο σε αυτήν την αποστολή, αλλά και σε πολλές ακόμη. Παράλληλα, υπήρχαν αποστολές που είχαν να κάνουν με την προσωπική επιθυμία των πρωταγωνιστών, όπως αυτή του Trevor για να πάρει μια σημαντική ραδιενεργή βόμβα που ανήκε στην Αμερικάνικη κυβέρνηση, για να την πουλήσει στους Κινέζους μαφιόζους. Παρόλα αυτά, το επιχειρηματικό μυαλό του δεν του βγήκε σε καλό, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τόσο τα πράγματα στον ίδιο, αλλά και στους άλλους δυο.

Όλα όμως βρέθηκαν να οδηγούν και σε μια μεγάλη απόφαση που θα γινόταν πραγματικότητα: να κλέψουν το Θησαυροφυλάκιο της Πολιτείας του San Andreas με ένα υπέρογκο ποσό δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το τέλος γίνεται ακόμη πιο δραματικό, με τον Franklin να βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, για το ποιος πρέπει να δώσει τέλος σε αυτήν την μεγάλη περιπέτεια, διότι δέχτηκε απειλές από το FIB και απαίτησε να σκοτωθεί ο Michael ή ο Trevor. Η τρίτη επιλογή είναι να σκοτωθεί ένας μεγαλοεπιχειρηματίας ο Devin Weston, που συνεργαζόταν με το FIB, εξαπάτησε τους τρεις πρωταγωνιστές μετά από μια συμφωνία, να σκοτωθεί ο πράκτορας Haines που περιέπλεξε ακόμη περισσότερο για προσωπικό του όφελος την τριάδα των πρωταγωνιστών, και να βρουν τον θάνατο ο Κινέζος αρχιμαφιόζος Cheng, που μπήκε εμπόδιο στον Trevor και ένας προδότης του Franklin, ο Harold “Stretch” Joseph.

Επειδή ξέρουμε ότι σίγουρα θα θέλατε ένα GTA-V key, τώρα έχετε την δυνατότητα μέσω ενός Giveaway που γίνεται σε στην ομάδα Tech-GR Support στο Facebook.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρεις μέρος :

  • Να είσαι μέλος της ομάδας
  • Like σε αυτό το post
  • Δημόσια κοινοποίηση στο προφίλ σας
  • Tag 3 φίλους για να πάρουν και αυτοί μέρος !! ( σε αυτό το post )

Το giveaway λήγει στις 21 Απριλίου και ώρα 12.00 το βράδυ !! ( Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί 22 Απριλίου)

Υ.Γ και τα 4 βήματα είναι σημαντικά !! Γι’αυτό προσοχή να μην ξεχάσετε κάτι !!

Δείτε επίσηςBluboo D5 Pro – Ένα κινητό με 18:9 οθόνη, 3/32 GB και τιμή στα 80€ μόνο από το Flash Sales του TomTop!

Εάν λοιπόν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μέρος στο Giveaway!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο