24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

XIAOMI CIGA – Ένα αυτόματο μηχανικό ρολόι από την Xiaomi για τον άνδρα που ξέρει τι θέλει! Παραγγείλετε το σήμερα πιο φθηνά με το κουπόνι μας!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ότι η Xiaomi φτιάχνει και μηχανικά ρολόγια. Για τα ηλεκτρονικά Smartphones της Huami, τα Amazfit, τα ήξερα και μάλιστα κοιτάω να πάρω το 2, αλλά για μηχανικά ρολόγια δεν το ήξερα. Έτσι εξεπλάγη ευχάριστα όταν είδα στο Banggood να έχει ένα πολύ εντυπωσιακό έχω να πω, μηχανικό ανδρικό ρολόι της Xiaomi!

Κοιτώντας λοιπόν τα χαρακτηριστικά του, το XIAOMI CIGA Design Men Automatic Mechanical Watch, έχει μία πραγματικά πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση! Το ρολόι διαθέτει αυτόματο μηχανισμό, ενώ το κυρίως μέρος του ρολογιού είναι τετράγωνο, αλλά με καμπυλωτές γωνίες. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί συνδυάζεται αρμονικά με το μέταλλο, ενώ το λουράκι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Φέρει κλασσικό ανδρικό σχήμα, καθαρά αναλογικό με μία δύναμη ισχύς. Αδιάβροχο, αλλά όπως αναφέρεται δεν είναι για μπάνιο ή για να το φοράτε στο ντους. Η διάμετρος του καντράν του ρολογιού είναι 40mm, το πάχος του είναι 11.5mm, το πλάτος του λουριού στα 22mm ενώ έχει μήκος 245mm.

Δείτε επίσηςΘερμόμετρο εγκυμοσύνης από την Xiaomi – Δείτε εάν είστε έγκυος ή καταγράψτε με ασφάλεια τον κύκλο σας

Γιατί να το διαλέξετε!? Γιατί η απλότητα του ρολογιού με την δύναμη του αυτόματου μηχανισμού, δείχνουν ένα άντρα που ξέρει το φοράει στο χέρι του. Φοράει ένα απλό μηχανικό ρολόι, όπου δεν έχει να κρύψει τίποτα, αφού ο μηχανισμός φαίνεται με γυμνό μάτι. Το μηχανικό ρολόι της Xiaomi, έχει κερδίσει το βραβείο Red Dot το 2017. Στο πλάι φέρει το κλασσικό κουμπί με το οποίο αλλάζετε την ώρα.

Δείτε παρακάτω και ένα σχετικό βίντεο :

 

Όπως βλέπετε το XIAOMI CIGA Design Men Automatic Mechanical Watch Full Hollow Stainless Steel Strap Wrist Watch μπορεί να είναι απλό, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό! Εάν λοιπόν θέλετε να το αποκτήσετε, μπορείτε να το κάνετε με το κουπόνι μας και να το παραγγείλετε πιο φθηνά σήμερα από το Banggood.

[wpcd_coupon id=12114]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο