15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Yueli – Πως η Xiaomi προσέχει τα πόδια σας, τώρα με εκπτωτικό κουπόνι από το TomTop!

Το ότι η Xiaomi βγάζει ένα σωρό gadget είναι σίγουρο ότι το έχετε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό. Ένα από αυτά είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τις γυναίκες, το Xiaomi Yueli, για να έχουν πάντα τα πιο ωραία και μαλακά πόδια. Εμείς επειδή σκεφτόμαστε και τον γυναικείο πληθυσμό εδώ στο iTEchNews.gr, σας το βρήκαμε και μάλιστα με κουπόνι για να το πάρετε πιο φθηνά από το TomTop!

Πολλές μπορεί να μου πείτε, εγώ πάω και μου τα κάνουν σε μαγαζί, που να βρω χρόνο. Και όμως σίγουρα δεν θέλει χρόνο, αλλά τρόπο. Εξάλλου όλες οι γυναίκες, αλλά και εμείς οι άνδρες, θέλουμε να έχετε ωραία πόδια. Δυστυχώς με το πέρασμα του χρόνου, θέλουν όλο και περισσότερη φροντίδα, οπότε δεν ξέρω εάν θα έχετε πάντα χρόνο να τρέχετε σε spa και τέτοια μαγαζιά. Εδώ λοιπόν έρχεται η Xiaomi με το δικό της εργαλείο, όπου με την βοήθεια του και με ελάχιστο χρόνο, θα σας βοηθήσει να μείνετε νέα με δέρμα στα ποδιά σας σαν από μωρό.

Το Xiaomi Yueli Electric Foot Machine είναι κατασκευασμένο με εργονομική λαβή, με ειδικό λάστιχο που δεν γλιστράει, ενώ είναι πολύ μαλακό και εύκολο στο να το κρατάτε. Επίσης το πλαστικό αυτό το κάνει αδιάβροχο, οπότε μην φοβάστε να το πλύνετε. Το μηχάνημα της Xiaomi διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία για να δουλέψει, ενώ όπως θα δείτε πάνω του υπάρχουν κουμπιά για ενεργοποίηση και αλλαγή ταχύτητας. Από κάτω ακριβώς θα δείτε όταν είναι ενεργό, ν’ ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι. Είναι πολύ μικρό και πρακτικό, με διαστάσεις 173 × 76 × 32.5mm και ζυγίζει μόλις 0.3kg. Όπως βλέπετε μπορείτε πολύ εύκολα να το παίρνετε μαζί σας σε διάφορα ταξίδια, ώστε να είστε πάντα περιποιημένη και όμορφη!

Όπως σας γράψαμε πιο πάνω, το Xiaomi Yueli έρχεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θέλει στις 3 ώρες περίπου για να φορτίσει πλήρως. Η μπαταρία που έχει μέσα είναι των 1000 mAh, οπότε μην ανησυχείτε, κρατάει για ώρες! Για τον καθαρισμό του, είτε το πλένετε με νερό, μα έχει πιστοποίηση ΙΡΧ7, είτε χρησιμοποιείτε το βουρτσάκι που έρχεται στη συσκευασία. ΘΑ το βρείτε σε δύο χρώματα, ροζ και μπλε για να διαλέξετε τι σας αρέσει.

Δείτε επίσηςΘερμόμετρο εγκυμοσύνης από την Xiaomi – Δείτε εάν είστε έγκυος ή καταγράψτε με ασφάλεια τον κύκλο σας

Όπως βλέπετε με το Xiaomi Yueli, μπορείτε να κάνετε πανεύκολα την δουλειά της περιποίησης των ποδιών σας. Διαθέστε λίγο χρόνο για εσάς και δείτε πόσο ικανοποιημένη θα μείνετε με το αποτέλεσμα. Αποκτήστε σήμερα το Xiaomi Yueli Electric Foot Machine από το TOMTOP με μόλις $37.89 χρησιμοποιόντας το κουπόνι που έχω μόνο για τις κυρίες του iTEchNews.gr!

[wpcd_coupon id=12227]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο