18.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi 6X / A2 – Καινούργιο πόστερ δείχνει 25 Απριλίου να το περιμένουμε

Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε πει κάμποσες φορές και έχουμε δει κάμποσα πόστερ που έχει κυκλοφορήσει η Xiaomi για το Mi 6X / A2, ότι θα μας το ανακοινώσει επίσημα η εταιρεία στις 25 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Wuhan της Κίνας. Σήμερα το πρωί μάλιστα, αξιωματούχος της Xiaomi, ανάρτησε ένα ερωτηματολόγιο στο Weibo σχετικά με το 6Χ και καλούσε τον κόσμο ν’ απαντήσει.

Τι ρωτούσε στο ερωτηματολόγιο αυτό…”Τι περιμένουμε με περισσότερη ανυπομονησία να δούμε στο 6Χ, πιο κομψή εμφάνιση, πιο εκπληκτική εμπειρία φωτογραφίας, πιο ισχυρή απόδοση, περισσότερο χώρο αποθήκευσης ή ευφυέστερη χρήση!?”

Όπως καταλαβαίνετε και εσείς, με αυτό το ερωτηματολόγιο ήθελε να δείξει σε όλους τις δυνατότητες που θα έχει το 6Χ όταν ανακοινωθεί και τι να περιμένουμε να δούμε. Έτσι ξέρουμε ότι θα κάνει χρήση τεχνολογίας ΑΙ, θα έχει μεταλλικό σώμα με διαδικασία νανο-χύτευσης, ενώ όπως σας έχουμε πει και δείξει εδώ και κάμποσες ημέρες, θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα.

Θα διαθέτει οθόνη 5.99 ίντσες με ανάλυση 2160 × 1080, ενώ για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 660, με 4 ή 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64 ή 128GB. Η μπαταρία του αναμένεται να είναι όσο του Mi A1, δηλαδή 2910mAh.

Δείτε επίσηςXiaomi απορροφητικό καπέλο – Άλλο ένα αξεσουάρ από την Xiaomi, απαραίτητο για τον ήλιο και το καλοκαίρι

Όσον αφορά τις κάμερες, γιατί θα έχει διπλή πίσω κάμερα, το Xiaomi 6X είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα στο πίσω μέρος  12MP+20MP, ενώ όπως έχουμε ήδη πει θα υποστηρίζει και τεχνολογία ΑΙ. Η μπροστινή κάμερα που θα έχει, θα είναι των 20MP και θα υποστηρίζει AI Beauty.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο