13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 6X – Τι είδαμε λίγο πριν την τελική ευθεία!

Όπως ξέρετε πολύ καλά μέχρι στιγμής, η Xiaomi στις 25 Απριλίου θα μας παρουσιάσει στο Πανεπιστήμιο της Wuhan στην Κίνα το τελευταίο της δημιούργημα το Xiaomi Mi 6X / A2. Ήδη μέχρι στιγμής ξέρουμε αρκετά σχετικά με το κινητό και έχουμε δει κάποια πόστερ, όπως και φωτογραφίες από την μπροστινή του κάμερα. Σήμερα κυκλοφόρησαν και νέα πόστερ με νέες πληροφορίες που ή ήδη τις ξέραμε ή μας τις επιβεβαίωσαν. Ας δούμε όμως τι έχουμε….

Παρόλο που ξέραμε ότι το Xiaomi Mi 6X θα έχει σαν επεξεργαστή τον Snapdragon 660, επίσημη επιβεβαίωση δεν είχαμε από κάπου. Μέχρι στιγμής, γιατί πριν από λίγο κυκλοφόρησε και σας βρήκαμε το κουτί συσκευασίας του Mi 6X, όπου εκεί αναγράφεται πεντακάθαρα ότι ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 660 με τεχνολογία ΑΙ.

 

Ο Snapdragon 660 είναι ένα πολύ καλός mid-range επεξεργαστής, κατασκευασμένος με τεχνολογία 14nm, οκταπύρηνος, χρονισμένος στα 2.2GHz, τώρα και με δυνατότητα να υποστηρίζει και την τεχνολογία ΑΙ.

Ξέρουμε επίσης ότι η μπροστινή κάμερα του Mi 6X είναι 20 megapixel αισθητήρα που υποστηρίζει την τεχνολογία AI Beauty, με πολύ καλά αποτελέσματα όπως σας έχουμε δείξει. Πίσω θα βρούμε δύο κάμερες, 20 MP Sony IMX376 + 12 MP Sony IMX486. Το Mi 6X έχει ακόμα θύρα USB Type-C και καλώδιο προσαρμογέα ήχου τύπου C / 3.5mm.

Το Mi 6X διαθέτει μεταλλικό σώμα, ενώ θα το συναντήσουμε σε πέντε χρώματα, Τσι Γιαν κόκκινο, χρυσό της άμμου, μπλε του παγετώνα, Obsidian μαύρο, κεράσι ροζ. Θα βγει με μέγιστα τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Προκειμένου να βελτιώσει το τελικό αποτέλεσμα στη φωτογραφία, η Xiaomi κάλεσε Ιάπωνες φωτογράφους, σκηνοθέτες και τις μόδιστρους, να δημιουργήσουν ένα κύριο φίλτρο.

Πάντως όπως βλέπω ήδη υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας στο Banggood μόνο προς το παρόν, όπου θα βρείτε την έκδοση 4GB RAM / 64GB RAM.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db073c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο