21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 6X – Έρχεται με υποστήριξη για την Xiao AI, την φωνητική βοηθός των Xiaomi. Δείτε τις επίσημες τιμές πριν ανακοινωθούν!

Ουσιαστικά είμαστε μία ημέρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση του τελευταίου μοντέλου της Xiaomi, του Xiaomi Mi 6X, αφού όπως ξέρουμε αύριο είναι να ανακοινωθεί στο Πανεπιστήμιο της Wuhan στην Κίνα. Παρόλο όμως που απέχουν μόλις λίγες ώρες πριν την παρουσίαση, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται ακόμα και τώρα. Έτσι μάθαμε ότι το Mi 6X θα υποστηρίζει την Xiao AI, την φωνητική βοηθός των Xiaomi που έχουμε δει μέχρι στιγμής μόνο στο Mi Mix 2S, αλλά και τις τελικές τιμές που θ’ ανακοινωθούν αύριο!

Μέχρι στιγμής σας έχουμε πει πάρα πολλές φορές τα χαρακτηριστικά που έχει το Mi 6X, με κύρια στοιχεία τον Snapdragon 660 σαν επεξεργαστή, την 20MP μπροστινή κάμερα που υποστηρίζει AI Beauty, με φοβερά δείγματα όπως σας έχουμε δείξει πριν 2-3 ημέρες, αλλά και τα υπόλοιπα. Αυτό που δεν ξέραμε και μόλις το μάθαμε, είναι ότι στο Mi 6X θα δούμε την Xiao AI, την φωνητική βοηθός των Xiaomi που έχουμε δει μέχρι στιγμής μόνο στο Mi Mix 2S.

Βέβαια η φωνητική βοηθός όπως σας είχαμε γράψει, είναι για μόνο στην Κίνα και όχι εκτός και δεδομένου ότι το Mi 6X είναι καθαρά κινέζικη έκδοση, δεν ξέρω εάν θα κυκλοφορήσει καθόλου προς τα εδώ. Επίσης αυτό που σας έχουμε ήδη αναφέρει, αλλά μπορεί να μην το προσέξατε, το Mi 6X δεν έχει θύρα ακουστικών, αλλά χρησιμοποιεί την USB Tυpe-C για την δουλειά αυτή.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/umi-z-apoktiste-to-se-flash-sales-apo-tin-eu-apothiki-toy-coolicool-me-4-32gb-3780mah-mpataria-kai-dekapyrino-epexergasti-choris-teloneio/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#1207db” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Umi Z στην φοβερή τιμή των 159.99$ από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool και γλιτώστε τυχόν τελωνείο με άμεση αποστολή και παραλαβή στο σπίτι σας με DHL![/su_button]

 

Αναφορικά με την τιμή που θα έχουν οι διάφορες εκδόσεις στην Κίνα, το Xiaomi 6X 4GB + 64GB θα πωλείται για 1799 γουάν (233€) , η έκδοση 6GB + 64GB θα πωλείται για 1999 γουάν (259€), ενώ η μεγαλύτερη έκδοση των 6GB + 128GB θα φτάσει περίπου τα 300€.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο