24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγοράστε ότι θέλετε από την Xiaomi με 0.01 γουάν !!!!!

Θα με ρωτήσετε αμέσως πότε, που πως!? Ε λοιπόν εάν κοιτάζατε σήμερα το πρωί το κατάστημα της Xiaomi, θα βλέπατε ότι τα περισσότερα προϊόντα της είχαν τιμή 0.01¥!!! Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο!

Πράγματι πριν λίγη ώρα εάν κοιτούσατε το Xiaomi Mall, θα βλέπατε πάρα πολλά προϊόντα σε αυτή την τιμή! Δεν με πιστεύεται!? Για δείτε….

Αποτέλεσμα αυτού πάρα πολλοί φυσικά το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν αγορές. Απ ότι μάθαμε τουλάχιστον 40 λογαριασμοί προέβηκαν σε αγορές, εκμεταλλευόμενοι το 0.01¥ Bug! Από τις εικόνες όπως βλέπετε, μιλάμε για ηλεκτρικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εκτυπωτές φωτογραφιών και άλλα πολλά προϊόντα.

Βέβαια όλα αυτά κράτησαν μόλις 2 λεπτά απ’ ότι μάθαμε, οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Πάντως όσοι κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν, αγόρασαν συσκευές αξίας 599 γιουάν, με μόλις 0,01 γιουάν ή 0.0013€!

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/xiaomi-redmi-5-plus-apoktiste-to-simera-se-flash-sales-apo-tin-eu-apothiki-toy-coolicool-choris-teloneio-stin-pio-chamili-timi-poy-tha-vreite/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi 5 Plus – Αποκτήστε το σήμερα σε Flash Sales από την EU αποθήκη του Coolicool, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, στην πιο χαμηλή τιμή που θα βρείτε![/su_button]

 

Επί του παρόντος, δεν έχει υπάρξει κάποια δήλωση από την Xiaomi σχετικά με το όλο θέμα και εάν οι τυχεροί θα πάρουν τα προϊόντα που αγόρασαν σε τιμή “χώμα”! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο