23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Band 3 – Teaser της Xiaomi ετοιμάζει τον ερχομό του!

Πριν από λίγο στον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi στο Twiter βγήκε μία αφίσα όπου έγραφε «Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι ;», δείχνοντας κάτι που σε πάρα πολλούς θα καταλάβετε αμέσως τι υπονοεί!

Το εν λόγο tweet ανέβηκε 5:35 ώρα Ελλάδος, οπότε είναι φρέσκο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Τι δείχνει….δείτε μόνοι σας!

Μην ξεχνάτε ότι νωρίτερα στην παρουσίαση του Xiaomi Black Shark, ο CEO Lei Jun βρέθηκε να φοράει κάτι που σίγουρα ΔΕΝ ήταν το Mi Band 2 και όλοι λέγαμε ότι μάλλον είδαμε για πρώτη φορά το Mi Band 3 πριν ανακοινωθεί επίσημα! Αυτό που είδαμε φαίνεται να έχει OLED οθόνη, πιο μεγάλη και πιο υπερυψωμένη από το Mi Band 2.

Επιπλέον και μέσω της εφαρμογής Mi Fit, πρώτα εδώ μάθατε ότι βρήκα μέσα εικονίδια που δηλώνουν ότι σύντομα θα το δούμε και μάλιστα τι χαρακτηριστικά θα υποστηρίζει εκτός από τα γνωστά (κλήσεις, μηνύματα, βήματα, θερμίδες, ώρα και ημερομηνία, παλμούς, ειδοποιήσεις) – καιρό, νέα.

 

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/prosfores-savvatokyriakoy-apo-tin-eu-apothiki-toy-coolicool-me-ekptotiko-koyponi-panta-choris-teloneio-no-2/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές σαββατοκύριακου από την EU αποθήκη του Coolicool με εκπτωτικό κουπόνι, πάντα ΧΩΡΙΣ τελωνείο! (Νο. 2)[/su_button]

 

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Pan Jiutang, συνεργάτης του Τμήματος Επενδύσεων της Xiaomi Industry, αποκάλυψε ότι η κυκλοφορία του Xiaomi Mi Band 3 δεν θα είναι αργότερα από τον Ιούνιο, ίσως να το δούμε μαζί με το Xiaomi Mi 7 και το MIUI 10!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο