15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Huawei – Ετοιμάζει δικό της λειτουργικό για ν’ αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις ΗΠΑ!

Οι κινεζικές εταιρείες αντιμετωπίζουν τον “πόλεμο” της Αμερικής και φαίνεται ότι λαμβάνουν τα μέτρα τους. Έτσι, μετά τις εξελίξεις που θέλουν την ΖΤΕ να μην μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί το λειτουργικό Android, η Huawei, για να προλάβει μία αντίστοιχη κατάσταση, φαίνεται ότι ετοιμάζει το δικό της OS.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σχετικές φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει το λειτουργικό της, δεν το έχει κυκλοφορήσει ωστόσο, ακόμη, καθώς δε θεωρεί ότι είναι ακόμη ανταγωνιστικό ως προς το Android. Το OS όμως αποτελεί μία λύση σε περίπτωση που το “χειρότερο σενάριο”, δηλαδή η απαγόρευση χρήσης του Android, συμβεί.

[wpcd_coupon id=11264]

Η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί την ύπαρξη του λογισμικού, λέγοντας μόνο ότι “δεν προτίθεται” να ξεκινήσει ένα λειτουργικό σύστημα in-house στο “άμεσο μέλλον”.

[wpcd_coupon id=10255]

Η Samsung έχει το δικό της OS (Tizen), όπως βέβαια και η Apple. Οι δύο ανταγωνίστριες της Huawei έχουν επίσης και τα δικά τους chipsets, όπως και η κινεζική εταιρεία. Ένα OS από τους Κινέζους θα είχε λογική, σίγουρα πάντως το να εγκαταλείψουν το Android δεν είναι μία εύκολη απόφαση.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/wlngwear-m10-smartwatch-o-apolytos-klonos-toy-xiaomi-huami-amazfit-sto-1-4-tis-timis-kai-me-extra-koyponi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Wlngwear M10 Smartwatch- Ο απόλυτος κλώνος του Xiaomi Huami AMAZFIT στο 1/4 της τιμής και με έξτρα κουπόνι![/su_button]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο