24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Redmi S2 – Έρχεται 10 Μαΐου…με έκπληξη!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε ένα πόστερ στο Weibo από τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi και της εταιρείας Suning.com που συνεργάζεται με την Xiaomi, όπου αναφέρει ένα teaser “Έκπληξη“, λέγοντας ότι θα πρέπει να αναμένουμε μία έκπληξη που θα την δούμε στις 10 Μαΐου στην πόλη Nanjing, στην Κίνα.Τι λέτε να είναι αυτή η έκπληξη!? Ας δούμε τι μάθαμε….Κατ΄αρχάς και η Xiaomi και η Suning, είχαν ακριβώς την ίδια ανακοίνωση στον λογαριασμό τους στο Weibo. Ξέρουμε ότι οι δύο αυτές εταιρείες συνεργάζονται και έχουν φιλικές σχέσεις. Μην ξεχνάτε ότι χθες κυκλοφόρησε ένα άλλο πόστερ όπου είχε επάνω του το γράμμα S, με κόκκινο και μπλε χρώμα. Φυσικά όλοι σκεφτήκαμε ότι είναι το Xiaomi Redmi S2. Μην ξεχνάτε ότι και το όνομα Suning, έχει σχέση….

Επίσης μην ξεχνάτε ότι πριν 2-3 ημέρες βρήκαμε το Xiaomi Redmi S2 σε επίσημο κατάστημα της Mi στην Τσεχία, όπου σας είχαμε και βίντεο. Εκεί είδαμε ότι μιλάμε για ένα κινητό πλήρους οθόνης, με διπλή πίσω κύρια κάμερα που είναι τοποθετημένες κάθετα, σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ χρησιμοποιεί U κεραία και το σώμα του είναι μεταλλικό.

Σύμφωνα και με τα όσα ξέρουμε αυτή την στιγμή, το Xiaomi Redmi S2 θα έχει οθόνη 5.99″ με ανάλυση 1440 × 720, 3000mAh μπαταρία, ενώ για επεξεργαστή θα έχει τον οκταπύρηνο Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2.0GHz. Αναμένετε να βγει σε κάμποσες εκδόσεις που θα είναι με 2 ή 3 ή 4GB RAM και 16 ή 32 ή 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Το Redmi S2 τρέχει MIUI 9 OS βασισμένο σε Android 8.1 OS.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/04/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr (30/04 Updated)[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο