21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Yeelight Minimalist E27 λάμπα γραφείου – Αποκτήστε το σήμερα σε Flash Sales από το Gearbest

Η Xiaomi έχει βγάλει διάφορα φωτιστικά μέσω της εταιρείας Yeelight. Εγώ προσωπικά έχω την λάμπα ύπνου και την πρώτη λάμπα γραφείου που είχε βγάλει και έχω να πω ότι και οι δύο είναι πολύ καλές και σίγουρα μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Τώρα βλέπω ότι έχει βγάλει και άλλη μία, την Xiaomi Yeelight Minimalist E27 λάμπα γραφείου, πάλι μέσω της Yeelight, με μινιμαλιστική έκφραση, που την έχει σε Flash Sales το Gearbest.

Η Xiaomi Yeelight Minimalist E27 λάμπα γραφείου όπως σας είπαμε έχει μινιμαλιστική σχεδίαση. Με ύψος 44 εκ, έχει το ιδανικό ύψος για να είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό του κεφαλιού, ώστε να μην σας χτυπάει το φως στα μάτια. Επίσης χάρις το μεγάλο ύψος, μπορεί και φωτίζει μεγαλύτερη επιφάνεια.

Διαθέτει βάση λάμπας Ε27, που είναι το διεθνές στάνταρτ που έχουμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα, οπότε δεν θα έχετε θέμα στην αλλαγή της λάμπας. Η λάμπα γραφείου της Xiaomi είναι πολύ απλή στην λειτουργία, αφού την βάζετε στην πρίζα και είναι έτοιμη για χρήση!

Η λάμπα φέρει ειδική χρωματική επίστρωση απ’ έξω ώστε να μην σκουριάζει ο μεταλλικός κορμός της με τον καιρό. Μέσα στην συσκευασία που θα σας έρθει από το Gearbest, περιέχεται και Ε27 λάμπα με θερμό φως, για να την βάλετε στο φωτιστικό και να το δουλέψετε.

Το συνολικό ύψος του φωτιστικού είναι 53 εκ, ενώ το πλάτος του είναι 27 εκ. Ο σκελετός του είναι μεταλλικός όπως είπαμε, ενώ οι λάμπες που παίρνει μπορεί να είναι μέχρι και 60W. Διαθέτει απλό διακόπτη ON/OFF. Το βάρος της λάμπας ανέρχεται στα 1.85 kg. Στην περίπτωση πάντως που θέλετε να αλλάξετε την λάμπα με κάποια άλλη πάλι της Xiaomi, στο Gearbest θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία να διαλέξετε.

[su_button url=”https://www.gearbest.com/table-lamps/pp_1157150.html?lkid=14001441″ target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε σήμερα και για λίγο ακόμα στην προνομιακή τιμή των 24.98€, μέσω του Flash Sales την Xiaomi Yeelight Minimalist E27 λάμπα γραφείου[/su_button]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο