22.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 7 – Έρχεται στα 2799 γουάν (368€)!!! Το είδαμε στο Xiaomi Mall!!!

Μετά το Xiaomi MIX 2S, το επόμενο “βαρύ” μοντέλο της Xiaomi είναι φυσικά η νέα ναυαρχίδα Xiaomi Mi 7, που εκτός απροόπτου, ίσως το δούμε τέλος του μήνα.

Βασικά, αυτό που ξέρουμε για το Xiaomi Mi 7 είναι ότι θα έχει τον Snapdragon 845 και θα είναι πλήρους οθόνης με σχεδίαση τύπου Liu Hai. Αναμένεται να φέρει 3D αναγνώριση προσώπου, δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, ασύρματη φόρτιση και άλλες ισχυρές ρυθμίσεις, έχοντας έτσι στα χέρια μας μία πραγματικά φοβερή συσκευή.

Πριν από λίγο ανακαλύψαμε μία εικόνα που κυκλοφόρησε και αναφέρετε σαν πιθανή πηγή το Xiaomi Mall. Βλέποντας την εικόνα, βλέπουμε να δείχνει ένα Xiaomi Mi 7, έκδοση 6GB + 64GB και τιμή 2799 γουάν (367.5€) και αυτή των 6GB + 128GB στην τιμή των 3299 γιουάν (433€)!

Αν και οι Lei Jun, Liu Zuohu, κλπ. ακολουθώντας την γνωστή πολιτική της Xiaomi, δεν θέλουν ν’ ακολουθήσουν την πολιτική πχ του OnePlus 6 που αναμένεται να βγει στα 4.000 γουάν (526€), αλλά φαίνεται ότι το Mi 7 θα συνεχίσει σε σχετικά λογικές τιμές πάντα για ναυαρχίδα!

Επιπλέον, βλέπουμε στην φωτογραφία που υπάρχει για να δείχνει το μοντέλο που πουλιέται, ότι φέρει τον σαρωτή κάτω από την οθόνη, ενώ στο πίσω μέρος βλέπουμε δύο κάμερες τοποθετημένες κάθετα. Επίσης βλέπουμε το γνωστό μας “notch” που το μάθαμε κυρίως από το iPhoneX.

Πάντως από τις μέχρι τώρα φωτογραφίες, βλέπουμε ότι η αναλογία οθόνης προς σώμα είναι αρκετά υψηλό και έχει κατασκευαστεί πολύ ωραία. Μάλιστα μερικοί χρήστες πήραν την πρόσοψη του Mi 7 που έχει κυκλοφορήσει πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο και την συγκρίνανε σαν διαστάσεις με τα Huawei P20 Pro, Meizu PRO 6, Meizu 15, Apple iPhone X.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/gyalia-ilioy-apo-tin-xiaomi-paraggeilete-ta-simera-sto-flash-sales-toy-gearbest-oste-na-ta-echete-egkairos-kai/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Γυαλιά ηλίου από την Xiaomi – Παραγγείλετε τα σήμερα στο Flash Sales του Gearbest, ώστε να τα έχετε εγκαίρως για το καλοκαίρι![/su_button]

[/su_table]

Όπως θα δείτε το Mi 7 και το Meizu PRO 6 είναι παρόμοια σε μέγεθος, ενώ από τα υπόλοιπα φαίνεται πιο μικρό.

Λοιπόν τι έχετε να πείτε για αυτές τις τιμές!? Περιμένουμε και την επίσημη επιβεβαίωση σε λίγο καιρό, αλλά εάν παραμείνουν έτσι το Mi 7 θα κάνει σίγουρα πάταγο! Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο