13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi – Ανέβηκε στην 4η θέση στους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones στον κόσμο

Η Strategy Analytics είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία που κάθε τρίμηνο περίπου μας δείχνει διάφορα στατιστικά στοιχεία. Ανάμεσα στα άλλα που ανακοινώνει είναι και τον αριθμό πωλήσεων smartphone παγκοσμίως. Στην τελευταία έκθεση που έδωσε πριν μερικές ημέρες, φαίνονται να υπάρχουν ανακατατάξεις στην λίστα, με την Xiaomi να σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση πια!

Έτσι, για το πρώτο τρίμηνο του 2018 φαίνεται βάση των μετρήσεων που έκαναν, ότι η Xiaomi κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η θέση της παγκόσμιας αγοράς στις πωλήσεις smartphones, ξεπερνώντας έτσι την Oppo. Στις τρεις πρώτες θέσεις παραμένουν οι Samsung, Apple και η Huawei στην τρίτη θέση.

Έτσι από την αναφορά φαίνεται ότι η Samsung έστειλε 78.2 εκ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο, έχοντας μερίδιο αγοράς 22.6%, ενώ πέρυσι ήταν στα 22.7%. Η Apple που έμεινε στην δεύτερη θέση, εμφάνισε μία μικρή αύξηση στις αποστολές. Έτσι από 50.8 εκ. συσκευές που ήταν πέρυσι, πήγε στις 52.2 εκ. με μερίδιο 15.1%.

[wpcd_coupon id=12591]

Η Ηuawei από την τρίτη θέση που είναι, έχει μερίδιο αγοράς στο 11,4% με αποστολές στις 39.3 εκατ. συσκευές. Τέλος, η Xiaomi το μερίδιο της αγοράς έφτασε στο 8.2% με αποστολές στα 28.3 εκ. συσκευές.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/xiaomi-yeelight-minimalist-e27-lampa-grafeioy-apoktiste-to-simera-se-flash-sales-apo-to-gearbest/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Yeelight Minimalist E27 λάμπα γραφείου – Αποκτήστε το σήμερα σε Flash Sales από το Gearbest[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο