21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi – Τώρα σας φτιάχνει και καφεδάκι ελληνικό!

Η Xiaomi Youpin είναι μία εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Xiaomi φυσικά και ήδη έχει κλείσει ένα χρόνο ύπαρξης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, δραστηριοποιείται ήδη σε 15 διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου κινητά τηλέφωνα, έπιπλα, διάφορα αγαθά, είδη για την κουζίνα φτάνοντας το νούμερο των 2000 προϊόντων. Σήμερα η Xiaomi Youpin πρόσθεσε άλλο ένα υλικό, καφέ!

Το καινούργιο προϊόν που προστέθηκε στην λίστα των όσων εμπορεύεται η Xiaomi Youpin, είναι καφές σε φακελάκια. Η συσκευασία έχει 10 φακελάκια των 10gr, που θα κοστίζουν 49 γουάν (6.5€).

Ο συγκεκριμένος καφές έχει δημιουργηθεί από τον Li Xiaoyu, ένα Κινέζο αυθεντία στο ψήσιμο του καφέ. Έχει άρωμα σοκολάτας και η επιλογή των συστατικών του έγιναν από τις τέσσερις περιοχές με την μεγαλύτερη παραγωγή παγκοσμίως των κόκκων Arabica.

[su_table]

Tab[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/xiaomi-redmi-s2-anakoinothike-episima-me-tin-kalyteri-selfie-kamera-deite-pos-tha-to-paraggeilete-simera/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi S2 – Ανακοινώθηκε επίσημα με την καλύτερη Selfie κάμερα. Δείτε πως θα το παραγγείλετε σήμερα![/su_button]le

[/su_table]

Τώρα δεν ξέρω εάν θα το βρούμε σε κάποιο κινεζομάγαζο, αλλά από θέμα παρασκευής, φτιάχνεται όπως ο ελληνικός καφές. Έτσι για να ξεκινήσει η ημέρα με κάτι όμορφο και αρωματικό….!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο