22.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi – Αύξηση κατά 1455% σε ετήσια βάση στην Ινδονησία!

Η Xiaomi και το 2018 φαίνεται ότι συνεχίζει την ανοδική πορεία στις αγορές και την εγχώρια της Κίνας αλλά και του εξωτερικού. Έτσι φαίνεται ότι στις υπερπόντιες τα πάει πολύ καλά, ενώ οι ευρωπαϊκές και ειδικότερα οι ινδονησιακές αγορές παρουσίασαν φοβερά ανοδικά νούμερα.

Πριν από λίγη ώρα, ο αντιπρόεδρος της Xiaomi, Wang Xiang, δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με την αποστολή smartphone στην ινδονησιακή αγορά για το πρώτο τρίμηνο του 2018. Η έκθεση αυτή είναι από την γνωστή μας Canalys, μία στατιστική εταιρεία που τ’ αποτελέσματά της θεωρούνται πάρα πολύ αξιόπιστα. Η έκθεση δείχνει ότι η Xiaomi έχει γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη μάρκα smartphone της Ινδονησίας με εκρηκτική αύξηση κατά 1455% σε ετήσια βάση.

Επί του παρόντος, τα κινητά τηλέφωνα της Samsung εξακολουθούν να κατατάσσονται στην πρώτη θέση στην ινδονησιακή αγορά smartphone, με μερίδιο αγοράς 25,5%, ενώ οι αποστολές αυξήθηκαν κατά 17,2% σε ετήσια βάση. Η Xiaomi ανέβηκε στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 18,3% ξεπερνώντας την OPPO και την Vivo.

Πριν από αυτό, η έκθεση της Canalys είχε δείξει ότι η Xiaomi Mobile Europe έστειλε 2,4 εκατομμύρια συσκευές το πρώτο τρίμηνο του 2018, παρουσιάζοντας αύξηση πάνω από 999%, ενώ το μερίδιο αγοράς της αυξήθηκε στο 5,3%, καταλαμβάνοντας έτσι την τέταρτη θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/xiaomi-mitu-paidiko-smartwatch-2c-anakoinothike-sta-199-yuan-33/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi MITU παιδικό Smartwatch 2C – Ανακοινώθηκε στα 199 yuan ($33)[/su_button]

[/su_table]

Για την εγχώρια αγορά της Κίνας, στόχος του Lei Jun είναι να καταφέρει να πλησιάσει όσο γίνεται περισσότερο στην πρώτη θέση. Το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, οι εγχώριες πωλήσεις φορητών συσκευών της Xiaomi ανήλθαν σε 13,2 εκατομμύρια συσκευές, με το μερίδιο αγοράς της να ανέρχεται σε 15,1%, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση και κατά 41,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο