18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι αναλυτές περιμένουν αύξηση στην τιμή μετοχής της AMD έως και 40%

Για να πούμε την αλήθεια η AMD δείχνει ότι έχει γυρίσει πίσω στο προσκήνιο πολύ δυναμικά δείχνοντας επεξεργαστές πολύ καλούς με πάρα πολύ καλές επιδόσεις. Αυτό εννοείται θα είχε αντίκτυπο και στην όλη εικόνα της εταιρείας. Έτσι η εταιρεία Cowen Group, μία οικονομική συμβουλευτική εταιρεία που είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ, πρόσφατα ανέλυσε τις προοπτικές που έχει η AMD σαν εταιρεία. Στην έκθεση που έδωσε στην δημοσιότητα, τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ θετικά.

“Παρόλο που οι πωλήσεις των server έχουν αυξηθεί σημαντικά παγκόσμια, αντίστοιχη αύξηση στις πωλήσεις αναμένουμε να δούμε και στους ΟΕΜ επεξεργαστές, κυρίως στο δεύτερο μισό του έτους”, ανέφερε ο αναλυτής Matthew Ramsay σε έκθεσή του την πέμπτη. Μάλιστα επισήμανε ότι “Είμαι βέβαιοι ότι η AMD θα εντυπωσιάζει πολύ θετικά τους συνεργάτες της, όπως την Dell, HP, Lenovo, Baidu, Microsoft Azure, Tencent, JD.com και Cray.”

[wpcd_coupon id=12908]

Ο Ramsay έθεσε σαν τιμή στόχο της μετοχής της AMD στα 18$, σύμφωνα και με το κλείσιμο που είχε την πέμπτη όπου παρουσίασε αύξηση κατά 40%! Επιπρόσθετα αναφορικά με τις μετοχές της Nvidia, έδωσε επίσης μία πολύ θετική πρόβλεψη, λέγοντας ότι η Nvidia κυριαρχεί στις ΑΙ και στην αυτόνομη οδήγηση αγορές.

Ο Ramsay είπε στην αναφορά ότι “Ενώ τα data center και τεχνολογία κωδικοποίησης και τα παιχνίδια έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των επενδυτών, πιστεύουμε ότι η αυτοματοποίηση της NVIDIA έρχεται σε μία περίοδο που αναμένεται να υπάρξει μεγάλη πρόοδος. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ στην ΑΙ αυτοματοποίηση στην οδήγηση.”

Ο αναλυτής είπε ότι ο στόχος τιμή της μετοχής της NVIDIA είναι τα $325, που σε σχέση με την τιμή που έκλεισε την Πέμπτη, είναι 31% πάνω.

[wpcd_coupon id=12890]

Τα τελευταία κλεισίματα των μετοχών της AMD δείχνουν μία αύξηση κατά 1.4% την παρασκευή, κλείνοντας στα 13$ ανά μετοχή, ενώ οι μετοχές της Nvidia έπεσαν ελαφρά, κλείνοντας στα 245.94$.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο