20.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Max 3 – Έρχεται τον Ιούλιο αποκάλυψε ο Lei Jun

Όπως ξέρετε τέλος του μήνα η Xiaomi έχει προγραμματίσει μία μεγάλη παρουσίαση όπου λογικά περιμένουμε να δούμε το Mi 7 / 8 και το Mi Band 3. Πριν από λίγο όμως μάθαμε και κάτι καινούργιο που το είδαμε στο Weibo, από τον ίδιο τον CEO της Xiaomi, Lei Jun, αναφορικά με το Mi Max 3 ότι έρχεται τον Ιούλιο.

Η αλήθεια είναι ότι οι αρχικές φήμες λέγανε για πιο μετά, για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, αλλά τώρα εφόσον έχουμε επίσημη επιβεβαίωση τότε δεν έχουμε να ρωτήσουμε κάτι άλλο.

Θα με ρωτήσετε τώρα με τι επεξεργαστή θα έρθει? Η Qualcomm σας έχουμε αναφέρει και άλλη φορά ότι είναι στην διαδικασία παραγωγής του Snapdragon 710, που εκτός απροόπτου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο Xiaomi MI MAX 3. Εκτός από τον Snapdragon 710, θα έχει διπλή κύρια κάμερα και θα συνεχίσει να έχει μεγάλη μπαταρία.

Βάση των όσων έχουμε μάθει από τις πηγές μας, θα έχει οθόνη 6.99″, πλήρους οθόνης φυσικά, ενώ η μπαταρία όπως σας είπαμε θα είναι μεγάλη, δηλαδή 6000mAh, ενώ αναμένουμε να υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

Η κάμερα του Xiaomi MI MAX 3 ίσως να σας απογοητεύσει λίγο αφού ακούγεται ότι θα είναι η μπροστινή με ανάλυση 5MP και με αισθητήρα τον S5K5E8 με F/2.0 aperture. Οι δύο πίσω κάμερες θα είναι η κύρια με ανάλυση 13MP και αισθητήρα OV13855 και F/2.0 aperture, ενώ η δεύτερη θα βοηθάει και θα έχει portrait mode.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Όσο για το τι τιμή θα έχει το Mi Max 3!? Οι πηγές μας λένε ότι η έκδοση 4GB+64GB θα είναι στα 1699 yuan ή αλλιώς $283 και η έκδοση 6GB+64GB θα είναι στα 1899 yuan ή αλλιώς στα $316.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο