16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Mi Router 4 – Αποκτήστε το στα 199 γουάν (31$). Δείτε πόσο γρήγορο είναι.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι 22 Μαΐου η Xiaomi ήταν ν’ ανακοινώσει την νέα έκδοση του router, το Mi WiFi 4. Ε λοιπόν ανακοινώθηκε στα 199 γουάν (31$) και μάλιστα βρήκα και βίντεο που δείχνει πόσο πραγματικά γρήγορο είναι. Η αλήθεια είναι, ξέροντας από την προηγούμενη έκδοση , την 3, πόσο γρήγορο είναι, πιστεύω ότι το 4 θα είναι σίγουρα ακόμα πιο γρήγορο!

Αναφορικά με την εμφάνιση, έχει κρατήσει την ίδια απλή και λιτή εμφάνιση. Παραμένει πολύ λεπτό, ενώ και η νέα έκδοση είναι εφοδιασμένο με 4 κεραίες όπως και η προηγούμενη. Για την απαγωγή της θερμότητας χρησιμοποιεί ειδική επίστρωση από αλουμίνιο, όπως και μεγάλες οπές στο κάτω μέρος του ρούτερ για να φεύγει η θερμότητα. Ξέροντας πάντως και από το 3 που χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική, έχει πολύ καλά αποτελέσματα και ο ρούτερ δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Αναφορικά με το τι χαρακτηριστικά έχει το Mi router 4, είναι εφοδιασμένο με 128MB RAM + 128 MB flash, ο επεξεργαστής του έχει αναβαθμιστεί στον MT7621A, ενώ μπορεί να διαχειριστεί μέχρι και 128 συσκευές ταυτόχρονα. Ο router μπορεί μέσω QoS να εγγυηθεί ότι όλες οι συσκευές θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα, με την σωστή διαχείριση του bandwidth της σύνδεσης.

Η τέταρτη έκδοση έχει μία WAN και 2 LAN θύρες με Gigabit σύνδεση. Ασύρματα ο ρούτερ δίνει σε 2.4G/5G dual Wi-Fi, με δυνατότητα απόδοσης 100Mbps/200Mbps μέχρι και 500Mbps ώστε να έχετε την μεγαλύτερη δυνατό σε ταχύτητα σύνδεση.

Επιπρόσθετα στον Mi Router 4 θα βρείτε την λειτουργία MiNET. Η λειτουργία MiNET γίνεται μέσω κουμπιού για τις έξυπνες συσκευές της Xiaomi και της Mijia που υποστηρίζουν MIOT γρήγορη Wi-Fi σύνδεση πρωτοκόλλου. Με τον τρόπο αυτό οι έξυπνες συσκευές που το υποστηρίζουν, μπορούν πια πανεύκολα να συνδεθούν με το διαδίκτυο χωρίς να κάνετε καμία διαδικασία εσείς.

Όσο αφορά την τιμή, o Mi Router 4 θα κοστίζει 199 γουάν (31$) και θ’  αρχίσει να πουλιέται από αύριο στα Xiaomi Mall, Youpin, Tmall, Jingdong, Suning αλλά και στα γνωστά μας κινεζομάγαζα.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/pos-na-vreite-to-kinito-sas-eno-einai-sto-athoryvo/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Πως να βρείτε το κινητό σας ενώ είναι στο αθόρυβο![/su_button]

[/su_table]

Τώρα, θέλετε να δείτε πόσο γρήγορος είναι ο νέος ρούτερ της Xiaomi. Δείτε το βίντεο εδώ και θα καταλάβετε.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο