15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Xiaomi – Στις 31 Μαΐου να περιμένετε να δείτε παραπάνω από ένα προϊόν είπε η εταιρεία!

31 Μαΐου, μία σημαδιακή ημερομηνία για την Xiaomi. Ξέρουμε με σιγουριά ότι θα δούμε την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της Mi 8. Πριν από λίγο όμως η εταιρεία με πόστερ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Weibo, μας λέει να μην περιμένουμε μόνο το Mi 8 εκείνη την ημέρα, αλλά και άλλα νέα προϊόντα!Πόσα…δείτε!?

Εάν προσέξετε καλά το πόστερ θα δείτε ότι φαίνονται 5 κουτιά! Αυτό σημαίνει ότι στις 31 Μαΐου θα περιμένουμε 5 νέες ανακοινώσεις. Ξέρουμε σίγουρα ότι το ένα κουτί θα είναι το Mi 8. Υποθέτουμε ότι άλλο ένα κουτί θα είναι το MIUI 10. Το τρίτο κουτί μάλλον θα είναι το Mi Band 3. Τα δύο τελευταία όμως κουτιά, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2017/05/paroysiasi-tis-ilife-v1-rompotikis-skoypas-a/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Παρουσίαση της ILIFE V1 ρομποτικής σκούπας. Αποκτήστε την από EU αποθήκη του Gearbest σε απίστευτα χαμηλή τιμή![/su_button]

[/su_table]

Έτσι δημιουργείται ένα μυστήριο για τα άλλα δύο κουτιά, τι μπορεί να περιέχουν! Για πείτε γνώμες από κάτω στα σχόλια!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο