26 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2024

Επανάσταση στην επεξεργασία βίντεο με το Google Photos! Αναβάθμιση φέρνει νέο AI editor

Το Google Photos επιδιώκει να γίνει ο πιο έξυπνος video editor, χάρη σε μια μεγάλη αναβάθμιση που ξεκινάει να κυκλοφορεί τώρα. Η νέα έκδοση είναι γεμάτη με εργαλεία επεξεργασίας που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, έτοιμα presets και πιο απλό user interface, φτιαγμένο για να μετατρέπεις τα κλιπ σου σε βίντεο έτοιμα για χρήση, σχεδόν οπουδήποτε.

Η Google ανακοίνωσε σε post της ότι η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκεται στο επίκεντρο της αναβάθμισης, με στόχο να κάνει το Google Photos το κεντρικό σημείο διαχείρισης όλων των φωτογραφιών και βίντεο του χρήστη.

Μετά την αναβάθμιση, θα δεις μια πιο καθαρή διάταξη στον video editor, με τα πιο συχνά εργαλεία να βρίσκονται μπροστά σου. Αυτά περιλαμβάνουν ένα ακριβέστερο εργαλείο για κόψιμο, ένα εργαλείο για την ταχύτητα, και το κουμπί auto-enhance για αυτόματη βελτίωση χρωμάτων και σταθεροποίηση του βίντεο. Μπορείς επίσης να κλείσεις τον ήχο με ένα μόνο tap.

Όμως, επειδή η Google είναι η Google, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εργαλεία AI. Τα νέα AI-powered presets μπορούν να κόψουν τα βίντεο, να ρυθμίσουν το φωτισμό, να ελέγξουν την ταχύτητα και να προσθέσουν εφέ όπως δυναμική παρακολούθηση και slow motion. Η Google υπόσχεται επαγγελματικό αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια.

Ο προηγούμενος editor του Google Photos δεν είχε αυτές τις δυνατότητες. Ναι, ήταν λειτουργικός, αλλά έλειπαν οι ακριβείς ρυθμίσεις ταχύτητας και τα AI-powered presets. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν editor του TikTok ή του Instagram για πιο καλά αποτελέσματα. Τώρα όμως, η εφαρμογή της Google γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο παραγωγής βίντεο.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα μπορείς να αλλάζεις επιμέρους τμήματα ενός κλιπ χωρίς να επηρεάζεται το υπόλοιπο βίντεο. Επίσης, δεν ξέρουμε ακόμη πόσο καλά θα λειτουργούν τα presets. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η αναβάθμιση ήταν αναμενόμενη, αφού τον Ιούλιο είχαν κυκλοφορήσει φήμες για μεγάλες αλλαγές στο Google Photos, όπως ένας νέος video editor με AI δυνατότητες. Η νέα ενημέρωση κυκλοφορεί σταδιακά, ξεκινώντας από σήμερα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο