19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi 8 – Η μπαταρία του αντέχει μία ημέρα άνετα λέει ο Lei Jun

Το εντυπωσιακό Xiaomi Mi 8, μας το παρουσίασε πριν μερικές ημέρες η εταιρεία. Φέρει μπαταρία των 3400mAh, η οποία είναι βασικά η ίδια με την Mi 6 (3350mAh). Με το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης και την καλύτερη απόδοση του Snapdragon 845, τα επιπλέον 50mAh φαίνονται λίγο υπερβολικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, μοιράστηκε μία προσωπική εμπειρία μέσω του λογαριασμού του στο Weibo, όπου ανέφερε ότι κάθε βράδυ που πάει για ύπνο, το Mi 8 που έχει είναι με 30 – 40% ακόμα ενέργεια στην μπαταρία του.

Ο Lei Jun εξηγείότι πάρα πολύ κόσμος είναι σίγουρα στην δικιά του θέση και πολλές φορές όταν πάμε για ύπνο βάζουμε το κινητό μας να φορτίσει ενώ έχει ένα καλό σχετικά ποσοστό μπαταρίας. Μάλιστα βάση της κατανάλωσης που έχει κάνει, ανέφερε ότι το Mi 8 θα άντεχε και 34 ώρες συνολική χρήση.

Από την άποψη της κατανάλωσης ενέργειας όπως φαίνεται και στο διάγραμμα που δίνει ο Lei Jun, βλέπουμε ότι στο Mi 8 την περισσότερη κατανάλωση την έχουν τα Wi-Fi και 4G, αλλά και ο χρόνος και η συχνότητα της οθόνης δεν είναι λίγη. Φυσικά, αυτό αντικατοπτρίζει ουσιαστικά τη χρήση που κάνει ένας επιχειρηματίας. Όπως και να έχει το πράγμα, αυτό που μπορούμε σίγουρα να πούμε είναι ότι η συνολική απόδοση είναι πολύ καλή.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/prosfores-kai-koyponia-apo-to-banggood-mono-g/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Προσφορές και κουπόνια από το Banggood μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr[/su_button]

[/su_table]

Σίγουρα με μία ελεγχόμενη χρήση του GPS και του 4G, η μπαταρία του Mi 8 αναμένεται να κρατήσει πολύ περισσότερο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο