18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Xiaomi Mi Pad 4 – Πόστερ της Xiaomi μας αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία που θα το δούμε

Σας έχουμε αναφέρει για το Mi Pad 4 εδώ και καιρό ότι το περιμένουμε, χωρίς να ξέρουμε όμως το πότε. Υπήρχε μία υποψία ότι μπορεί να το βλέπαμε στις 31 Μαΐου μαζί με το Mi 8, αλλά τελικά δεν το είδαμε. Τώρα μ’ ένα πόστερ που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Weibo, η εταιρεία μας ανακοινώνει την ημερομηνία.

Όπως βλέπετε και από το πόστερ, το Mi Pad 4 αναμένετε να το δούμε στις 25 Ιουνίου, δηλαδή την άλλη δευτέρα συγκεκριμένα.

Βάση με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Mi Pad 4 θα έχει οθόνη 7.9″ και με ανάλυση FHD. Η αναλογία οθόνης θα είναι 18:9 με 320ppi ευκρίνεια. Θα έχει dual band WiFi υποστήριξη, BΤ 4.2, ενώ η μπαταρία του θα είναι στα 6000 mAh με δυνατότητα για fast charging. Για επεξεργαστή θα διαθέτει τον Snapdragon 660 της Qualcomm.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/xiaomi-redmi-s2-apoktiste-to-apo-to-coolicool-me-koyponi-axias-20-dolarion-kai-asfaleia-teloneioy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi Redmi S2 – Αποκτήστε το από το Coolicool με κουπόνι αξίας 20 δολαρίων και ασφάλεια τελωνείου!!![/su_button]

[/su_table]

Να είστε πάντως σίγουροι, αφού το περιμένουμε την άλλη δευτέρα να το δούμε επίσημα, μέχρι τότε θα έχουμε και κάμποσες διαρροές σε χαρακτηριστικά και ίσως και καμία φωτογραφία….!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο