16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Xiaomi Smart Lock – Άλλη μία κλειδαριά ασφαλείας με 128bit κρυπτογράφηση και 12 μήνες αυτονομία!

Η Xiaomi μέχρι στιγμής μας έχει δείξει κάμποσες κλειδαριές ασφαλείας, με πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και αντιστοίχως πολύ καλές τιμές. Σήμερα μας παρουσίασε άλλη μία κλειδαριά ασφαλείας, που ουσιαστικά είναι μόνο ο κύλινδρος, ένας έξυπνος κύλινδρος, με αυτονομία για 12 μήνες με την μπαταρία που έχει. Η κλειδαριά αυτή μπορεί πολύ εύκολα να μπει στην θέση της παλιάς κλειδαριάς.

Η κλειδαριά που μας παρουσίασε σήμερα, είναι απ’ ότι φαίνεται μία συνέχεια των υπολοίπων έξυπνων κλειδαριών που μας έχει παρουσιάσει η εταιρεία. Η κλειδαριά αυτή περιέχει 3 μπαταρίες που αντέχουν όπως αναφέρει η εταιρεία 12 μήνες. Δέχεται 5 κλειδιά με ειδική κωδικοποίηση, ενώ φυσικά συνδέεται με την εφαρμογή Mi Home, όπου λαμβάνεται εκεί τις όποιες ειδοποιήσεις!

Η νέα κλειδαριά της Xiaomi ταιριάζει σε όλες τις πόρτες. Αποτελείται από δύο μέρη, ένα μηχανικό, δηλαδή χρειάζεται το κλειδί και το ηλεκτρονικό κομμάτι, η ψηφιακή κωδικοποίηση. Εάν δεν περάσει και τους δύο ελέγχους, η κλειδαριά δεν ανοίγει.

Η κωδικοποίηση βασίζεται σε Ισραηλινή τεχνολογία με 128bit κρυπτογράφηση. Ο βαθμός κρυπτογράφησης είναι τέτοιος που ουσιαστικά είναι σχεδόν αδύνατον να αντιγραφεί και σίγουρα είναι πολύ πιο σίγουρη απ’ όποια απλή ή έτσι και κλειδαριά ασφαλείας.

[su_carousel source=”media: 14530,14531,14532,14533″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Η Έξυπνη κλειδαριά της Xiaomi σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να την παραβιάσει, ενεργοποιείται ένα ηχητικό σήμα, ενώ στέλνει και ειδοποίηση στο κινητό σας μέσω του Mi Home. Εάν χάσετε κάποιο κλειδί, το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξετε την κωδικοποίηση και θα είστε εντάξει. Δεν χρειάζεται ν’ αλλάξετε ολόκληρη την κλειδαριά σε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε κερδίζετε χρήματα έτσι. Στην περίπτωση που ξεχάσετε το κλειδί πάνω στην κλειδαριά για παραπάνω από 30 sec, τότε και πάλι θα ειδοποιηθείτε και με ηχητικό μήνυμα αλλά και στο κινητό μέσω του Mi Home.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/redmi-6-pro-deite-pote-anakoinonete-episima-me-ti-charaktiristika-kai-ti-timi-prin-tin-episimi-paroysiasi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Redmi 6 Pro – Δείτε πότε ανακοινώνετε επίσημα, με τι χαρακτηριστικά και τι τιμή πριν την επίσημη παρουσίαση![/su_button]

[/su_table]

Η Xiaomi αναφέρει ότι με τις 3 μπαταρίες που έχει μέσα, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα για πάνω από 12 μήνες. Την συγκεκριμένη κλειδαριά δεν την έχουμε βρει ακόμα σε κάποιο από τα κινεζομάγαζα, αλλά μπορείτε να βρείτε τις άλλες δύο που μας παρουσίασε η Xiaomi: Xiaomi Aqara WiFi Fingerprint Smart Door LockXiaomi AQara S2 Smart Fingerprint Door Lock Touch Screen Keyless.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο