18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi από το μέλλον – Βίντεο δείχνει νέο προϊόν που έρχεται μυστηριωδώς από το μέλλον!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Xiaomi ένα περίεργο βίντεο. Θέμα του είναι ένα αντικείμενο που έρχεται μυστηριωδώς από το μέλλον. Τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο? Δείτε στο βίντεο….

Το βίντεο που κυκλοφόρησε θα το βρείτε εδώ.

Το σκηνικό εξελίσσετε σε ένα κατάστημα της Xiaomi κάποια στιγμή στο σήμερα….

Ξαφνικά ανοίγει μία περίεργη πύλη στον αέρα, σαν να προσπαθεί να έρθει κάτι από μία άλλη διάσταση ή άλλη χρονική στιγμή!

Τι περνάει μέσα από αυτή την πύλη!? Ευτυχώς όχι εξωγήινοι που είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν, αλλά ένα κουτί με το λογότυπο της Xiaomi!

Τι ακριβώς περιέχει μέσα αυτό το κουτί!? Στο βίντεο βλέπουμε ότι επισημαίνεται η φράση «ένα δώρο από το μέλλον», όπου «το μέλλον», η λέξη τονίζεται σε μπλε. Όσοι ξέρουν την Xiaomi, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι την Hatsune Miku, μια προσαρμοσμένη έκδοση κάποιου τηλεφώνου. Τώρα ποιο μπορεί να είναι αυτό το τηλέφωνο. Υποψιάζομαι ότι θα είναι η επόμενη έκδοση του Redmi Note 4X, αλλά χωρίς άλλα στοιχεία μόνο υποψίες μπορώ να κάνω. Δυστυχώς η μαγική γυάλα που δείχνει το μέλλον, δεν δουλεύει καλά τελευταία και δεν μπορώ να δω τι μας ήρθε.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/xiaomi-nea-adiavrochi-thiki-kinitoy/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi αδιάβροχη θήκη παρουσιάστηκε από την εταιρεία! [/su_button][/su_table]

Όπως και να έχει το πράγμα η 28 Ιουνίου δεν είναι πολύ μακρυά, οπότε θα δούμε!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο