12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi MI Band 3 Explorer Edition – Εμφανίστηκε με διάφανο λουράκι!

Απ’ ότι βλέπω σιγά-σιγά όσοι είχαμε παραγγείλει πρώτοι το Mi Band 3 έρχεται, οπότε είναι ώρα να δούμε τι γίνεται με τον νέο διάδοχο του Mi Band 2. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ, όπου σήμερα το πρωί παρέλαβα το Mi Band 3 που είχα παραγγείλει. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο νέα σχετικά με το 3 βρήκα ότι η Xiaomi ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μία ειδική έκδοση, το Xiaomi MI Band 3 Explorer Edition που θα είναι με διάφανο λουράκι!

Η έκδοση αυτή κυκλοφόρησε σαν φωτογραφία στο Weibo.

[su_carousel source=”media: 14583,14584″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Δυστυχώς βάση τα όσα λέει στο κείμενο, η συγκεκριμένη έκδοση είναι πολύ limited edition και δεν θα βγει στην αγορά. Βέβαια τι διαφορά έχει από την απλή έκδοση του Mi Band 3 δεν αναφέρεται.

Το Mi Band 3 παρουσιάστηκε πρόσφατα από την Xiaomi. Αυτή την στιγμή μπορείτε να το βρείτε στο Coolicool στα 32.99$, στο Banggood στα 31$ με το κουπόνι μας για λίγο ακόμα [wpcd_code id=14448] , στο Zapals στα 36.99$, στο Gearbest την απλή έκδοση στα 33.59$ και την έκδοση με το NFC. Αναφορικά με το firmware, ήδη σε ρώσικο site έχει εμφανιστεί που το κάνει από Κινέζικο σε αγγλικό, με κάποια μικροπροβλήματα όμως, ενώ είμαι σε συνεννόηση με τον δημιουργό του firmware του Mi Band 2, να μου φτιάξει και για το 3. Επίσης περιμένω και το δικό μου Mi Band 3 να έρθει, οπότε να σας δείξω πως θα μπει το αγγλικό firmware για αρχή και μετά το ελληνικό όταν θα είναι έτοιμο. Οπότε εσείς μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο