27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Νέο κινητό αύριο από την Xiaomi δώρο για την Hatsune Miku – Ένα δώρο από το μέλλον!

Χθες σας γράφαμε για ένα περίεργο βίντεο που βρήκαμε στο κανάλι της Xiaomi, όπου ένα περίεργο αντικείμενο με το λογότυπο της Xiaomi, φαίνεται να εμφανίζεται ξαφνικά μέσα από μία περίεργη πύλη που ανοίγει μέσα σ’ ένα κατάστημα της εταιρείας. Από το βίντεο βλέπουμε ότι μάλλον είναι ένα κινητό και είναι να μας το παρουσιάσει επίσημα η εταιρεία αύριο. εμείς όμως πήγαμε λίγο στο μέλλον και καταφέραμε να μάθουμε τι είναι το περίεργο αντικείμενο που φαίνεται στο βίντεο.

Σας είχαμε γράψει ότι από το χρώμα και από τις λέξεις που χρησιμοποιούσε η Xiaomi στο βίντεο, υποθέταμε ότι έχει άμεσα σχέση με την “Hatsune Miku”. Με καινούργιο μήνυμα από την εταιρεία, επιβεβαιώνεται η υποψία μας, καθότι η Xiaomi αναφέρει ότι “η Hatsune Miku θα λάβει ένα δώρο από το μέλλον. Δείτε αύριο το πρωί στις 10:00 ποιο είναι αυτό το δώρο από την Xiaomi!»

[su_carousel source=”media: 14597″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Στην πραγματικότητα, αυτό το νέο προϊόν έχει εκτεθεί από χθες το βράδυ, στο επίσημο site της Xiaomi και δεν είναι άλλο από το Mi 6X Hatsune. Το κινητό εμφανίστηκε για λίγα λεπτά στο επίσημο site και το αφαίρεσαν αμέσως.

[su_carousel source=”media: 14596″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Από την εικόνα, στο Hatsune Miyuki 6X βλέπουμε να κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, ενώ από τεχνικά χαρακτηριστικά ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει στην έκδοση των 6GB RAM/64GB ROM, θα είναι με Snapdragon 660 και τιμή 2099 γουάν (317.5$), 300 γουάν πιο ακριβά από τη συνηθισμένη έκδοση.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/xiaomi-apo-to-mellon-vinteo-deichnei-neo-proion-poy-erchetai-mystiriodos-apo-to-mellon/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi από το μέλλον – Βίντεο δείχνει νέο προϊόν που έρχεται μυστηριωδώς από το μέλλον![/su_button]

[/su_table]

Ωστόσο, εάν προσέξετε τις εικόνες που σας δίνω, το Hatsune Mitsu 6X φέρει ένα μοναδικό ψηφιακό λογότυπο στο πίσω κέλυφος της μελλοντικής έκδοσης. Απ’ αυτό καταλαβαίνουμε ότι πιθανώς μιλάμε για περιορισμένη έκδοση, πιστεύοντας ότι η συσκευασία και τα αξεσουάρ θα είναι πολύ πολυτελή και ιδιαίτερα.

[su_carousel source=”media: 14657,14658,14659″ limit=”15″ link=”image” target=”blank” width=”500″ height=”300″ items=”2″]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο