24.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Xiaomi “έξυπνα” roller skate για παιδιά παρουσίασε η εταιρεία με τιμή 199 γουάν (30$)

Η οικολογική αλυσίδα της Xiaomun της Xiaomi, Xiaoshun Technology, εστιάζει στην αγορά των παιδιών και παράγει παιδικά ρολόγια, παιδικές ιστορίες, υπολογιστές για παιδιά και άλλα προϊόντα. Σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε ένα ζευγάρι roller skate, πατίνια δηλαδή με ρόδες, για την τιμή των 199 γουάν. Τα πατίνια αυτά θα πουλιούνται και με προστατευτικό εξοπλισμό που θα κοστίζει 89 γουάν.

Εάν έχετε παιδιά που τους αρέσουν τα πατίνια, τότε η αυθεντική σελίδα για να τα παραγγείλετε θα την βρείτε εδώ: Xiaomi πατίνια.

Τα πατίνια της Xiaomi έρχονται με 4 ρόδες σε κάθε παπούτσι που είναι τοποθετημένες φυσικά κάθετα, σε ειδική εγκοπή μέσα στο παπούτσι, ώστε να είναι πιο άνετο και εύκολα διαχειρίσιμο. Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, ανθεκτικό στην πρόσκρουση, με ειδική ενίσχυση στην περιοχή του αστραγάλου.

Το πάνω μέρος του παπουτσιού, όπου υπάρχει ένας ιμάντας για να στερεωθεί το πόδι, μπορεί να αλλάξει μέγεθος. Θα βρείτε διαστάσεις S (26-29), M (30-34) και L (35-39) προς πώληση.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/06/ulefone-x-neo-tilefono-apo-tin-ulefone-me-poly-dynata-charaktiristika-kai-sti-chamiloteri-timi-tis-agoras-mono-apo-to-coolicool/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Ulefone X – Νέο τηλέφωνο από την Ulefone, με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς μόνο από το Coolicool[/su_button]

[/su_table]

Οι τροχοί είναι ανθεκτικοί στη φθορά ενισχυμένοι με πολυουρεθάνη για να γίνεται απορρόφησης των κραδασμών. Το δεξί πόδι είναι εφοδιασμένο μ’ ένα φρένο για να αυξήσει τον παράγοντα ασφαλείας σε πατινάζ υψηλής ταχύτητας.

Τα πατίνια της Xiaomi διαθέτουν ειδικό τσιπάκι που παρακολουθεί τις κινήσεις, την ταχύτητα όπου τις καταγράφει μαζί με τις θερμίδες που καταναλώνεται.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο